Всі категорії
Додати товар

Матуючий bb-крем з ідеальним покриттям missha m perfect cover bb cream spf42, #23...

410 грн
Опис

Тон # 23 Natural beige
Об'єм: 50 мл
Термін використання: 05.12.2025

Мегафункциональный BB крем Missha M Perfect Cover поєднує в собі функції бази під макіяж, коректора і пудри! Це без перебільшення ідеальний продукт!Крем дає рівне покриття, коригує тон шкіри, рельєф, заповнюючи пори і зморшки. Бездоганно підлаштовується під початковий тон і текстуру шкіри, при цьому абсолютно не помітний на обличчі. "Розумне покриття" не дає ефекту маски, не робить лінії переходу. Так само він доглядає за шкірою, захищаючи від сонячних променів (SPF 42), зволожуючи і заспокоюючи вогнища запалень.

Легкий ББ крем, зволожує, відбілює (маються на увазі почервоніння і пігментні плями), завдяки супер легкій текстурі підходить для застосування під час вугрової висипки і акне. Містить компоненти, що знімають роздратування на шкірі. А також компоненти, що уповільнюють процес старіння шкіри. Добре маскує недоліки шкіри!

На сьогоднішній день “M Perfect Cover B.B Cream” від Missha є найпопулярнішим BB кремом у світі.

Натуральне «невидиме» покриття, чудовий маскуючий ефект, завдяки прекрасній перекриваючій здатності, відбілювання пігментних плям, інтенсивне зволоження, поліпшення текстури шкіри, завдяки рослинним екстрактам і поживним інгредієнтам. У складі цього крему присутній екстракт розмарину, олії із насіння троянди і жожоба, олія макадамії, екстракт водоростей, екстракт ікри, колаген і гіалуронова кислота, арбутин і аденозин. Завдяки екстракту ромашки, крем має загоюючий і заспокійливий ефект.

Багатофункціональний продукт, який може бути використаний в якості бази під макіяж, коректора, консилера під очі, тональної основи.

Сонцезахисний фактор SPF42

Для всіх типів шкіри, у тому числі для проблемної і чутливої.

Об'єм: 50 мл
Термін використання: 05.12.2025

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл