Всі категорії
Додати товар

Dr.jart+ омолоджувальний вв-крем premium beauty balm spf 45 із ефектом ліфтингу 40 мл

1325 грн
Опис

BB-крем Dr.Jart + Premium Beauty Balm SPF 45 - одноступінчатий бальзам, який покращує зовнішній вигляд шкіри, захищаючи її від сонця і факторів навколишнього середовища. 

Володіє ліфтинг ефектом, захищає шкіру від впливу сонячного випромінювання і вирівнює тон шкіри.Биопептиди, що входять до складу, і масло соєвих бобів підвищують еластичність шкіри і забезпечують ліфтинг ефект.

Особливості і переваги:

Біопептідний комплекс, наповнений білим золотом, для забезпечення антивікових властивостей і стимулювання природного колагену
Захист від сонця SPF 45
Зволожуючий крем, сонцезахисний крем і сироватка, продукт « все-в-одному ».Його природний вигляд покриття зводить до мінімуму появу недоліків і вирівнює тон шкіри.

Антиоксидантні биопептиди і аденозин захищають шкіру від суворих факторів навколишнього середовища, відновлюють пружність і еластичність.

Ця легка формула містить мінеральні сонцезахисні засоби, що забезпечують захист від сонячних променів широкого спектру як від UVA, так і від UVB-променів.Шкіра залишається гладкою, ідеальної і природною.

Застосування: нанесіть невелику кількість засобу на очищену шкіру обличчя.Зачекайте кілька секунд, потім, при необхідності нанесіть ще один шар крему.Ви можете використовувати premium bb в якості бази під макіяж або самостійно.Закріпіть засіб пудрою для більш стійкого макіяжу.

40 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40мл

Схожі товари