Всі категорії
Додати товар

Антивіковий bb крем dr.jart+ rejuvenating beauty balm silver label plus

885 грн
Опис

Dr.Jart+ Rejuvenating Beauty Balm Silver Label Plus BB крем, розроблений спеціально для зрілої та проблемної шкіри. Він ідеально вирівнює її, приховує пігментні плями, почервоніння та інші недосконалості, дає змогу створити бездоганний макіяж.

Для створення крему використані натуральні компоненти:

Мінеральна вода — наповнює клітини поживними речовинами та вологою, нормалізує їхню роботу й оновлює якнайшвидше.

Витяжка з листя гуави — інтенсивно зволожує шкіру та наповнює її цінними мікроелементами, чудово тонізує, надає гладкість і оксамитність.

Екстракт вербени — зменшує кількість вироблюваного шкірного жиру, скорочує пори, забезпечує матувальний ефект.

Екстракт родіоли рожевої — помітно омолоджує шкіру, нормалізує процеси обміну та запобігає ранньому в'яненню.

Екстракт грейпфрута — зволожує й живить шкіру, забезпечує ліфтинг-ефект, згладжує шкіру, зменшує набряклість, дарує свіжість.

Екстракт алое — впливає на всі шари шкіри, насичує її цінними речовинами та вологою, чудово пом'якшує, знімає запалення, усуває зморшки та запобігає в'яненню шкіри.

Крем має ніжну текстуру, легко наноситься й утворює щільне покриття. Після його нанесення шкіра стає ідеально гладкою, свіжою та сяйною. Засіб забезпечує необхідне зволоження й перешкоджає в'яненню, надає обличчю здорового та доглянутого вигляду.

Сонцезахисний фактор SPF 35/PA++. Застосування: крем нанести на чисту шкіру та рівномірно розподілити за допомогою пензля або спонжа.

Об'єм: 40 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?