Всі категорії
Додати товар

Kanebo allie color tuning uv 03 milky beige color spf50+ pa++++ водостійкий...

1850 грн
Опис

Kanebo ALLIE Color Tuning UV 03 Milky Beige Color SPF50+ PA++++ водостійкий сонцезахисний крем тон 03 беж, Японія

Унікальний водостійкий сонцезахисний крем у молочно-бежевому відтінку тон 03 Sheer Beige, що чудово поєднує в собі переваги крему та гелю.
Цей інноваційний продукт чудово вирівнює тон шкіри, маскує пори, дозволяючи вам обійтися без використання основи під макіяж.

Незалежно від вашої активності - чи то повсякденні справи, чи то активний відпочинок, чи то заняття спортом на відкритому повітрі - Kanebo ALLIE Color Tuning UV 03 Milky Beige Color SPF50+ PA++++ надійно та надовго захищає вашу шкіру від УФ-пошкоджень, води, поту та шкірного жиру.

Він чудово підходить для сухої, комбінованої та жирної шкіри, забезпечуючи баланс зволоження та контролюючи надлишки шкірного жиру.

Його унікальна формула з гіалуроновою кислотою дає змогу зберегти рівень зволоження шкіри та запобігає прилипанню дрібного пилу й алергенів.

Перевага цього сонцезахисного крему полягає ще й у його екологічно чистій формулі, яка безпечна для водойм, окрім того, у складі крему немає парабенів, ароматизаторів та октіноксату, що робить його безпечним і приємним для використання.

Спосіб застосування:
Після підготовки шкіри обличчя та шиї за допомогою основних косметичних засобів, рівномірно нанесіть необхідну кількість крему круговими рухами.

Наносьте повторно після витирання поту, щоб зберегти ефективність захисту від сонця.

Уникайте потрапляння крему на одяг або аксесуари.

Будь ласка, щільно закрийте кришку після використання.

Як видалити:
Ретельно змийте звичайним очищуючим засобом для обличчя або милом для тіла.
Якщо ви нанесли основу тощо, використовуйте звичайний засіб для зняття макіяжу.

Виробник: Kanebo. Японія
Об'єм: 40 г

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой