Всі категорії
Додати товар

Вв крем тональна основа missha perfect cover bb cream spf42/pa++

220 грн
Опис

За оцінками мільйонів дівчат і жінок всього світу, M Perfect Cover BB Cream - безперечно найкращий ВВ крем, який коли-небудь вони пробували 👑 Це король всіх ВВ кремів!
Він підходить для будь-якого типу шкіри, включаючи чутливу, чудово маскує, стійко тримається, не створює ефекту маски. Важливим фактором є те, що цей крем оздоровлює шкіру та доглядає її. Склад повністю ґрунтується на натуральних компонентах. Цей декоративний засіб буде працювати як найкращий крем для догляду протягом усього дня! А високий фактор захисту від сонця SPF42 – безперечний плюс як влітку так і взимку.
Бібік легко наноситься, чудово розтушовується і підлаштовується під тон обличчя (ніякої різниці з тоном шкіри шиї, це чудово!)
Упаковка дуже зручна, з вузьким носиком, який видає необхідну порцію засобу. Запах приємний і ніжний (спробувавши корейські вв, європейські тональні креми мені безбожно смердять)
Під ним не жарко і немає ефекту маски. Кремушок стійкий, навіть улітку на моїй жирній шкірі тримається до вечора. Кроюча здатність хороша, навіть в один шар перекриває недоліки і чудово вирівнює тон обличчя. Дуже радує, що на проблемні зони можна легко наносити два шари крапково.
ВВ не комедогенний і лущення не підкреслює. Витрата економічна) Вірю, ви обов'язково полюбите його так само як і я!

В наявності
13 тон-яскравий беж.
21 тон-світлий беж
23 тон- натуральний беж
25 тон-теплий беж.
27 тон-медово-бежевий
Об'єм 20 мл, флакон без дозатора. 220 грн
Об'єм 50 мл у наявності
13 тон-яскравий беж.
21 тон-світлий беж
23 тон- натуральний беж
25 тон-теплий беж.
27 тон-медово-бежевий
флакончик із дозатором
Ціна 380 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 20мл
  • 50мл