Всі категорії
Додати товар

Бб крем з муцином равлики farmstay snail repair bb cream

220 грн
Опис

Код 245

Акне, різні висипання на шкірі та алергічні реакції, почервоніння та лущення, пігментація та сіточка дрібних зморшок. Всі ці неприємності псують настрій, і їх хочеться чимось надійно замазати, щоб виглядати пристойно.

ББ-крем від Farmstay допоможе не тільки замаскувати недосконалості шкіри, а й значно зменшити їх прояв, оскільки поєднує функції тонального та оздоровлюючого засобу. Крім того, завдяки високим сонцезахисним фільтрам, равликовий бб-крем захистить і так уже пошкоджену шкіру від сонячних опіків, а також серйозніших захворювань, які може спровокувати ультрафіолет.

Крем створює природне покриття, що вирівнює поверхню шкіри та її тон. При цьому крем не забиває пори і не заважає дихати шкірі, стійко тримається протягом дня без затемнень, попереджає появу жирного блиску.

Основний діючий компонент засобів - муцин равлики, складний білок з унікальним складом, що має унікальні властивості. Цей природний компонент впливає на глибокі шари шкіри, вирішуючи проблеми, спричинені змінами вікового характеру та фотостаріння. На поверхні шкіри слиз равлика також ефективно працює і дозволяє впоратися з різними запаленнями, акне та іншими шкірними захворюваннями.

Муцин равлики стимулює активність фібробластів, які беруть участь в утворенні колагену та еластину, а також гіалуронової кислоти, одночасно з цим мінімізує дію вільних радикалів, завдяки чому уповільнюються процеси старіння шкіри.

При регулярному застосуванні засобів шкіра обличчя стає більш пружною та гладкою, підтягується та розгладжується, кількість зморшок скорочується, зменшується та їх глибина, також відбувається освітлення пігментації.

SPF50+ PA+++

Спосіб застосування: Нанести крем на очищену та тонізовану шкіру обличчя, рівномірно розтушувати, дати йому підлаштуватися під тон шкіри та продовжити нанесення макіяжу.

Об'єм 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари