Всі категорії
Додати товар

Вв-крем із пептидами 100 мл 13, 21 і 23 тон enough 8 peptide full cover perfect foundation

360 грн
Опис

Об'єм: 100 мл

No 13 — у міру світлий відтінок, гармонує зі світлими тонами шкіри.
No 21 — натурально бежевий тон, під час нанесення ідеально зливається з кольором шкіри. Підійде для європейського тону шкіри.
No 23 — бежевий тон, підходить для засмаглої та смаглявої шкіри

Тональний крем Enough 8 Peptide Full Cover Perfect Foundation SPF50+ PA+++ з високим фактором захисту робить тон обличчя рівним, здоровим і свіжим. Засіб не забиває пори, не створює відчуття «маски» на шкірі, добре маскує недосконалості та тримається впродовж дня, оберігаючи епідерміс від впливу ультрафіолету. До складу крему входять пептиди, які стимулюють вироблення власного колагену та покращують мікроциркуляцію крові, сприяючи підвищенню пружності шкіри, запобігають появі пігментації. Тональний засіб підійде для будь-якої шкіри, зокрема чутливої.
Гідролізований колаген відновлює пружність і еластичність шкіри. Зволожує, підтягує та згладжує зморшки.
Діоксид титану зменшує негативний вплив сонячних променів на шкіру.
Комплекс пептидів допомагає новим клітинам функціонувати та підвищує активність зрілої людини, завдяки чому відбувається оновлення шкіри.
Арбутин ефективно вибілює пігментацію, захищає шкірні покриви від УФ-випромінювання, має протизапальну дію.
Екстракт центели азійської запобігає передчасному старінню. Робить шкіру підтягнутою та пружною. Зміцнює капіляри та покращує кровообіг. Прискорює регенерацію клітин шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість тонального засобу та рівномірно розтушуйте, використовуючи спеціальний спонж, пензель або подушечки пальців.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари