Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий крем з тонуючим ефектом estee lauder day wear tint

1850 грн
Опис

В наявності у форматі 50мл

Зволожуючий крем з тональним ефектом DayWear Plus від Estee Lauder стане вашим помічником у оздоровленні та матуванні шкіри. Легка, майже невагома консистенція при нанесенні перетворюється на напівпрозорий ароматний вуаль із тональним відтінком. Використовувати крем слід з ранку, він наноситься дуже комфортно, вбирається практично моментально, не залишає липких слідів. Estee Lauder DayWear Plus відмінно зволожує та перешкоджає старінню шкіри.

Багатофункціональний засіб від Estee Lauder стане чудовим подарунком для кожної жінки, адже крем підходить для будь-якого типу шкіри, не викликає подразнень. До складу крему входить група антиоксидантів, які оберігають від шкідливих факторів довкілля. Захист від ультрафіолетових променів SPF15 також протидіє появі зморшок та вікових плям.

Формула крему відповідає світовим стандартам та затверджена професійними експертами-дерматологами та косметологами. При тривалому використанні Estee Lauder DayWear Plus ви спостерігатимете позитивні зміни: зволоження, вирівнювання та омолодження шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 50мл
Продавець
liley...
lileyaromanova
Супер-продавець
Львів
72% виконаних замовлень
Була