Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Illamasqua beyond liquid highlighter 💰180 грн

180 грн
Опис

Хайлайтер з рідкою формулою, яка має ідеальне поєднання чарівного сяяння, стійкості і легкості нанесення. У складі міститься олія жожаба і екстракт алое для додаткового харчування, зволожування та розгладжування шкіри.

За допомогою Illamasqua Beyond Liquid Highlighter можна створювати як легкий ефект підсвічування, так і доповнити образ магічним сяйвом, підсвітивши потрібні зони для процедури стробінгу. Неважлива рідка консистенція разом з ультрасіями зробить нанесення цього гайлайтера суцільним задоволенням, дозволяючи створити саме той ефект, на який ви сподівалися.

Хайлайтер можна використовувати як для щоденного макіяжу, щоб підкреслити нудьги, очі, брови і ніс, так і для яскравих вечірніх образів або для фотографії, щоб отримати очікувані ефекти від фотографій. За його допомогою можна замаскувати маленькі зморшки і, разом з тональним кремом, усунути жирний блиск з обличчя, підсвічуючи потрібні ділянки шкіри.

Для приглушеного, природного сяяння хайлайтер слід наносити перед тонкою основною, для більш вираженого блиску - в якості фінального штриха.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари