Всі категорії
Додати товар

Fenty beauty diamond bomb how many carats хайлайтер

1940 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Fenty Beauty by Rihanna
Diamond Bomb All-Over Diamond Veil
Колір How Many Carats?! 8g

Fenty Beauty By Rihanna Diamond Bomb All-Over Veil - єдиний у своєму роді хайлайтер зі справжнім алмазним пилом, що миттєво створює ефект чарівного 3D-мерехтіння шкіри. Хайлайтер з гелевою текстурою миттєво покриває шкіру легкою вуаллю з легким кристальним сяйвом, дозволяючи створити по-справжньому магічний образ.

Найдрібніший помел у поєднанні з ультрасяючими частинками справжньої алмазної пудри зроблять нанесення цього хайлайтера суцільним задоволенням, дозволяючи створити вам саме той ефект, на який ви розраховували. Найніжніша текстура хайлайтера миттєво вбирається в шкіру, залишаючи на ній тисячі алмазних іскорок, які будуть чарувати своїм сяйвом весь вечір чи ніч.

Хайлайтер можна використовувати як для щоденного макіяжу, щоб підкреслити вилиці, очі, брови та ніс, так і для яскравих вечірніх образів або для зйомки, щоб отримати очікувані ефекти від фотографій. З його допомогою можна замаскувати дрібні зморшки і, у поєднанні з тональним кремом, прибрати жирний блиск з обличчя, підсвічуючи потрібні ділянки шкіри.

Fenty Beauty By Rihanna Diamond Bomb All-Over Veil створює унікальне покриття на шкірі, що легко втілює в життя чарівний ефект кристальної сяючої вуалі. Розкішний дизайн, максимум приємних тактильних відчуттів та магічна глибина алмазного сяйва зроблять Fenty Beauty By Rihanna Diamond Bomb All-Over Veil вашим безперечним фаворитом серед хайлайтерів.

Відтінок How Many Carats? - чистий платиновий іскристий

Підходить для шкіри всіх відтінків.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари