Всі категорії
Додати товар

Пудровий хайлайтер about face light lock powder

361 грн -2% 354 грн
Опис

About Face Light Lock Powder — хайлайтер з ультраніжною пудровою формулою, яка може забезпечити чарівне сяйво, ростенування акцентів у макіяжі та стійкість на весь день або ніч. Ефект хайлайтера забезпечується завдяки світловідбивним частинкам, які миттєво зливаються зі шкірою, створюючи візуальне відчуття природного сяйва "зсередини".

За допомогою About Face Light Lock Powder можна створювати як легкий підсвітковий ефект, так і накладати кілька шарів хайлайтера або використовувати його разом із рідкими засобами. Невагома кремово-пудрова формула хайлайтера забезпечить максимально комфортне нанесення, ідеальне змішування й комфорт шкіри.

Найдрібніший помел у поєднанні з ультрасяйними частинками зробить нанесення цього хайлайтера суцільним задоволенням, даючи вам можливість створити саме той ефект, на який ви розраховували. Хайлайтер можна використовувати як для щоденного макіяжу, щоб підкреслити вилиці, очі, брови та ніс, так і для яскравих вечірніх образів або фотознімання. З його допомогою можна замаскувати дрібні зморшки та, у поєднанні з тональним кремом, прибрати жирний блиск з обличчя, підсвічуючи потрібні зони шкіри.

Ніжна текстура хайлайтера About Face Light Lock Powder, його невагомість і по-справжньому чарівне, легке сяйво підкорять вас із першого нанесення. Він стане головною родзинкою розкішного макіяжу з ефектом світіння.

Відтінок Stars on fire — золотистий перловий

Підходить для шкіри всіх відтінків.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари