Всі категорії
Додати товар

Пудра хайлайтер chromafusion mary kay глазур мері кей

309 грн
Опис

Створити «обличчя з обкладинки»з новинками Мері кей стало просто як ніколи! Тандем пудри-освітлення з сяючим фінішем і пудри-контуринга з матовим фінішем – ідеальні помічники у створенні зоряного образу. Легке нанесення. Особлива формула гарантує стійкість протягом усього дня. Сяйво шкіри «зсередини» завдяки унікальній технології. Відтінки підходять для будь-якого тону шкіри. Рельєф кожного обличчя є унікальним, тому техніку моделювання слід підбирати виходячи з індивідуальних особливостей. Але загальне правило моделювання обличчя все ж таки є - темні відтінки коригувальних засобів слід наносити в поглиблення і на ті частини, які необхідно сховати, а відблиски розставляти там, де шкіра підсвічена природним світлом.

Зони для висвітлення: центр чола, спинка носа, вигин верхньої губи, западинка на підборідді під нижньою губою, надбрівна дуга у найвищій точці підйому, верхня частина вилиць.
Пересилання укрпоштою, новою поштою.
Шимер досить дрібний, при природному освітленні не помітна, видно невелике підсвічування у тих місцях куди завдали, і то під певним кутом.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари