Всі категорії
Додати товар

Хайлайтер charlotte tilbury beauty highlighter wand

1050 грн
Опис

Це ідеальний продукт для створення неповторного світіння на вашій шкірі. Його формула має оптимальне співвідношення сяйва, стійкості та легкості нанесення. Завдяки високій пігментації та металевому фінішу ви зможете створювати на своїй шкірі чарівний блиск усього за кілька штрихів.
✔️Нанесення хайлайтера стає максимально комфортним завдяки невагомій рідкій консистенції й ультрасяйним частинкам — результат виправдовує всі очікування.
✔️Кремовий хайлайтер із сяйливою гелевою формулою дасть змогу м'яко замаскувати сліди втоми та забезпечить глянсове покриття, яке тримається впродовж усього дня.
✔️Склад хайлайтера містить справжній перловий пил, який дарує шкірі гарний перламутровий відтінок із м'яким фокусуванням і світловідбивними частинками для природного світіння.
✔️Також у складі є олеогель — він забезпечує "вологий" фініш для ультратрендового макіяжу та приголомшливого вигляду вашої шкіри.
Charlotte Tilbury Beauty Wand підходить для щоденного макіяжу, щоб підкреслити вилиці, очі, брови та ніс, а також для створення яскравих вечірніх образів або фотосесій. Крім того, хайлайтер допомагає приховати дрібні зморшки та прибрати жирний блиск з обличчя в поєднанні з тональним кремом, підкреслюючи потрібні ділянки.
Для приглушеного, природного сяйва хайлайтер треба наносити перед тональним основним, для виразнішого блиску — як фінальний штрих.
У двох відтінках:
Spotlight - світлий відтінок шампанського з ніжним сяйвом;
Pillow Talk - з ноткою рожевого золота підходить абсолютно до всіх тонів шкіри

Об’єм: 12мл / тестер без коробки
Країна ТМ: Великобританія

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари