Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Палітка хайлайтерів huda beauty 3d highlighter palette golden sands

1110 грн
Опис

Палітка хайлайтерів HUDA BEAUTY 3D Highlighter Palette Golden Sands - Це чотири унікальних блискучих відтінки, які роблять корекцію обличчя багатограною, а акцентні штрихи магічними. Набір був створений відомим б'ючи-блогером, яка дійсно розуміє, що потрібно дівчатам для бездоганного макіяжу. Ця палиця стане незамінним помічником для власників середньої і сумки шкіри.

Хайлайтери HUDA BEAUTY 3D Highlighter Palette Golden Sands створені на основі унікальної біохімічної формули, де натуральні пігменти поєднані з маслом кареті та рослинними екстрактами, тому вони не тільки не шкодять шкірі, але й забезпечують бережний догляд і влаштовування. Крім того, кремова консистенція створює неймовірну стійкість і забезпечує об’ємне сяйво. Ці хайлайтери припускають відмінну розтушку і дозволяють створювати легке загадкове світло або ж яскраве святкове сяйво - в залежності від ваших побажань.

Відтінки HUDA BEAUTY 3D Highlighter Palette Golden Sands можна використовувати для надання виразності очам, об'єму губам, а також для візуальної корекції форми носа, лоба і спустошення загального цибуля.

Відтінки наповнені харизматичним сяйвом і яскравою індивідуальністю, назви кожного з них відповідають відомим географічним точкою, де проходять найрадісніші вечірки:

Фіджі (Fiji) - витончений ніжний-жовний з кремовою підкладкою і жемчужим фінішом
Сейшели (Seychelles) - теплий півтон сонячного бежевого зливається з урочистим золотим блиском
Таїті (Tahiti) - піщаний золотий з молочним фінішом і полоненим місячним сяйвом (побитий)
Занзібар (Zanzibar) - свіжий і жіночий рожевий мерехтить золотими бліками і дає ніжне тепло світіння.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
star.look
STARLOOK OUTLET
Київ
Була

Схожі товари