Всі категорії
Додати товар

Рідкий хайлайтер iconic london illuminator

230 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Рідкий хайлайтер Iconic London Illuminator
Відтінок Original 2,8мл
Новий, не відкривався. Без коробки з набору

Iconic London Illuminator - концентрований рідкий хайлайтер, що забезпечує чарівний блиск для шкіри. Цей універсальний косметичний засіб можна використовувати як самостійно, так і як добавку до тонального або зволожуючого крему, праймера і тіней. Популярність хайлайтера обумовлена ​​його ефективністю, стійкістю та безпекою.

Iconic London Illuminator є флакончиком з товстого матового скла. З внутрішньої сторони кришки тут знаходиться тонка скляна піпетка, яка дозволяє економно витрачати засіб та робить процедуру нанесення максимально простою та гігієнічною. Такий дозатор також дуже зручний для змішування хайлайтера з іншими косметичними засобами. Мініатюрний формат флакона забезпечує ергономічне розміщення як у маленькій дамській сумочці, так і в косметичці.

Рідка консистенція Iconic London Illuminator відкриває безліч можливостей для експериментів з макіяжем для обличчя та тіла. Найдрібніші блискітки не відчуваються на дотик, не створюють рельєфності, а дарують рівномірне природне сяйво. Легка та ніжна текстура хайлайтера забезпечує гладке покриття та рівномірний розподіл при змішуванні з іншими косметичними засобами. Дані характеристики також сприяють бездоганно стійкому ефекту незалежно від способу використання.

До складу хайлайтера входить цілий комплекс олій та екстрактів, що забезпечують зволоження та харчування. Тому макіяж, створений за його допомогою, омолоджує не лише візуально, а й сприяє реальному зменшенню зморшок та підвищенню тургору шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
marija888
marija888
Супер-продавець
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари