Всі категорії
Додати товар

Палітра пудр hourglass ambient lighting palette

3330 грн
Опис

Hourglass Ambient Lighting Palette - палітра з трьох відтінків для створення ідеального і природного тону обличчя.

Засіб має ефект фотошопа, завдяки чому шкіра виглядає більш рівною, гладкою і свіжою. На відміну від традиційних пудр, які просто приховують недоліки, Ambient Lighting Palette використовує фотолюмінесцентного технологію, щоб пом'якшити і розсіяти різке світло, зробивши шкіру більш яскравою і сяючою зсередини.

Incandescent Light- цей відтінок випускається тільки в цій палітрі - сама сяюча пудра. Звичайно, ця пудра може використовуватися тільки в якості хайлайтера, так як має видимі перламутрові частинки, хоч і найменшого помелу. Цей хайлайтер перлового кольору. Дуже святковий і іскристий. Якщо його наносити м'якою щіткою (з ворсу білки), то можна використовувати і в денному макіяжі.
Dim Light - самий нейтральний відтінок (персиково-бежевий) з невидимим перламутром. Дає ефект фотошопа шкіри, згладжує нерівності і пори, приховує неоднорідний колір, робить шкіру сяючою зсередини без "жирного" блиску.
Radiant Light- пудра-бронзер бежево-жовтого кольору. Містить дуже дрібні перламутрові частинки, завдяки чому цей колір прямо оживляє обличчя, робить його рельєфним.
Вага продукту: 10g

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари