Всі категорії
Додати товар

База під макіяж та консилер

458 грн
Опис

Засіб розгладжує нерівності й візуально приховує зморшки, зволожує шкіру і надає їй свіжого відтінку. База сприяє правильному нанесенню косметичних засобів. Тональний крем розподіляється по шкірі набагато м'якше й рівномірніше, а пудра, тіні, коректори й рум'яна будуть накладатися найтоншим шаром, надаючи обличчю природної краси.

Завдяки м'якій текстурі засіб легко наноситься і швидко поглинається. База під макіяж зволожує шкіру і не закупорює пори, що запобігає старінню і появі зморшок. Також вона забезпечує стійкість макіяжу, запобігає скочуванню і осипанню косметичних засобів.

Консилер  Dr.Clinic закриває кола під очима та синці, колірні відмінності, які ви хочете приховати на обличчі, і робить ваш макіяж більш бездоганним. Консилер можна використовувати як основу під макіяж, так і для ідеального макіяжу очей. Ви можете легко наносити продукт завдяки його тонкій структурі. Також він мінімізує появу ліній і зморшок під очима завдяки дерматологічно перевіреному спеціальному вмісту. У той же час, завдяки продукту, ви можете мати природний вигляд, який не псується протягом дня. Підходить для щоденного використання, для всіх типів шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Продавець
vera240987
vera240987
Супер-продавець
Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари