Всі категорії
Додати товар

Пудра-дует з ефектом засмаги. супер ціна

199 грн
Опис

Yves Rocher. Пудра-дует з Ефектом Засмаги (Бежевий, Кремовий), 15 р. Ів Роше 62594

Нова Пудра-дует з ефектом засмаги має 2 взаємодоповнюючих відтінку, які дозволяють створити природний для будь-якого тону шкіри ефект засмаги або підкреслити відтінок засмаглої шкіри і м'яко скульптурировать особа.

Експерти Рослинної Косметики Yves Rocher в якості основного рослинного інгредієнта вибрали екстракт квітки Тіарі, який виростає на Таїті і ніжно розгладжує шкіру.

Рослинний екстракт квітки Тіарі отримують з допомогою 100% натурального методу екстракції.

Пудра-дует з ефектом засмаги має витончений квітковий аромат.

Секрет формули
Формула містить екстракт квітки Тіарі. Не містить парабенів. Пройшла дерматологічне тестування.Нова легка адаптирующаяся текстура.

Наші зобов'язання
При створенні нових продуктів бренд Yves Rocher завжди прагне знизити негативний вплив на навколишнє середовище. Еко-упаковка містить на 47% менше пластику, ніж попередній варіант.

Рекомендації по застосуванню
Для створення ефекту засмаги можна змішати відтінки і нанести на обличчя круговими рухами за допомогою кисті, або наносити відтінки окремо в залежності від бажаної інтенсивності ефекту. Наносьте пудру також на зону шиї, щоб не створювати кордону між відтінками шкіри.
Нанесіть світлий відтінок на щоки, щоб освіжити колір обличчя. Детальніше: ***********************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
olyamore
olyamore
Супер-продавець
Київ
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари