Всі категорії
Додати товар

Colorescience sunforgettable total protection сонцезахисна пудра spf 50

1850 грн
Опис

Сонцезахисна пудра Colorescience® надає потужний захист SPF 50 від UVA/UVB-променів як сама по собі, так і при нанесенні поверх макіяжу. На відміну від більшості сонцезахисних засобів, які залишають вашу шкіру фарфоровою та блідою, Sunforgettable® Total Protection™ Brush-On Shield SPF 50 представлений у чотирьох різних відтінках та забезпечує непомітне покриття. Активні 100% нехімічні агенти Sunforgettable Total Protection SPF 50 – це більше, ніж просто SPF. Вони забезпечують повноцінний невидимий щоденний захист від шкідливих факторів довкілля. Технологія ENVIROSCREEN у формулі пудри
це ексклюзивна формула спеціальних інгредієнтів та запатентованих сонцезахисних агентів, які створюють захисний бар'єр на шкірі, що запобігає пошкодженню вільними радикалами та окислювальним стресом.

____Пудра без коробки___

Особливості після покупки:
– Пудра дуже тяжко відкривається. Не переживайте, вона не зламана, це в жодному разі не брак!
Необхідно трусити її і дуже активно постукувати, можна навіть об руку. Під час цього, оглядайте ворс у самій глибині, чи з'явилися хоча б маленькі частинки пудри. Маленькими круговими рухами з невеликим натиском проведіть пензлем по тильній стороні долоні.
При необхідності повторюйте рухи доки не помітите, що пудра рівномірно розноситься пензлем. Повторюйте процес активації до та під час кожного використання для підтримки постійного потоку пудри та рівномірного нанесення.

- Який термін придатності пудри?
За останній рік компанія прийняла рішення не встановлювати термін придатності для деяких продуктів colorescience. Таким чином, сонцезахисні креми від барвників і пудри більше не мають зазначеного терміну придатності на своїх продуктах. На кожному з них (ззаду) вказано термін придатності після початку користування (зазвичай 12-18 місяців).

На 2 фото Ви можете побачити підтвердження від офіційного представництва colorescience

В наявності: medium

Вартість:
1850 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize