Всі категорії
Додати товар

Шовковиста розсипна пудра mary kay

520 грн
Опис

Шовковиста розгладжуюча розсипна пудра Mary Kay , 8г

Оплата 100 % на карту Приват Банку

НОВИНКА!!!
Одна мультизадачна, надм’яка, розсипчаста пудра задовольнить твої потреби в макіяжі. Ти можеш зробити тонку корекцію кольору своєї тональної основи та додати матовості макіяжу, або нанести пудру на очищену шкіру. Кожен із 6 відтінків розроблений за унікальної технологією IntelliMatchTМ, яка забезпечує "інтелектуальне" підлаштовування під колір шкіри. Ми використовуємо цей інноваційний інструмент для того, щоб ти могла підібрати відтінок пудри, який ідеально доповнюватиме твою улюблену тональну основу від «Мері Кей».

Ця шовковиста розсипчаста пудра містить пом’якшувальний засіб на рослинній основі, який допомагає мінімізувати сухість та лущення шкіри. Спробуй Blur-ефект, який з тобою онлайн і офлайн!
Особливості шовковистої пудри:Перевірена дерматологамиНе викликає подразнень та алергічних реакцій Безпечна для чутливої шкіри Некомедогенна

- Нейтральний світлий 1
- Нейтральний світлий 2
- Помірно світлий
- Світло-бежевий
- Нейтральний бежевий
- Нейтральний бронзовий

Схвалено дерматологамиПройшло клінічні випробування на подразливість шкіри та алергічні реакціїПідходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливоїНекомедогенноНаносите шовковисту пудру Mary Kay окремо як легкий засіб для того, щоб поліпшити колір обличчя або для закріплення макіяжу поверх тональної основи.
1. Не відкручуючи кришку, акуратно струсіть пудру в баночці.
2. Зніміть кришку, наберіть невелику кількість на кисть для пудри, струсіть надлишки.
3. Наносите пудру, починаючи від центру обличчя, рухаючись у напрямку лінії росту волосся і підборіддя, добре розтушовуючи.
РЕГУЛЮЙТЕ ЩІЛЬНІСТЬ ПОКРИТТЯ
Для майже непомітного покриття нанесіть шовковисту пудру Mary Kay на обличчя окремо як легкий засіб, що вирівнює.
Для створення природного покриття нанесіть шовковисту пудру Mary Kay поверх СС крем з SPF 15 Mary Kay.
Для покриття від середнього до щільного нанесіть тональну основу TimeWise 3D та закріпіть макіяж шовковистою пудрою Mary Kay.

Не містить: Мінеральні олії Віск Силікони Парабени
Не ароматизована

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари