Всі категорії
Додати товар

Безбарвна матувальна розсипчаста пудра для обличчя innisfree no sebum mineral powder, 5 г

380 грн
Опис

Innisfree No Sebum Mineral Powder — це розсипчаста пудра з мінеральним комплексом. Вона усуває зайву жирність, маскує вади шкіри, відновлює її здоров'я та створює надійний захист від негативних зовнішніх впливів.

Основні інгредієнти:

Кукурудзяний крохмаль. Цей компонент абсорбує зайвий жир, знімає запалення й заспокоює подразнення. Він пригнічує сальний блиск, матує шкіру та створює гарне покриття з ефектом м'якого сяйва.
Мінеральні солі. Мінеральні солі очищають і оздоровлюють шкіру. Вони виводить шлаки та токсини, відлущують ороговілі клітини, активізують метаболізм. Він абсорбує надлишкову сальність, покращують обмінні процеси, стягують пори, роблять обличчя гладкішим і доглянутим.
Екстракт зеленого чаю. Зелений чай підтримує сприятливу мікрофлору, відбиває атаку вільних радикалів кисню, запобігає руйнуванню клітин і захищає їх від окисного стресу.
Екстракт м'яти. М'ята охолоджує й очищає шкіру, позбавляє її втоми та стресу, заряджає природною енергією й життєвою силою. Вона також нейтралізує активність патогенних бактерій, підтримує гармонійну мікрофлору, запобігає появі запалень та інфекцій.
Переваги використання:

Матування. Пудра має дрібний помел, тому рівномірно лягає на обличчя, створюючи гарне природне покриття. Вона нейтралізує сальний блиск, зменшує виділення підшкірного себіуму та створює рівний матовий фініш.
Захист. Пудра утворює м'яке покриття, яке захищає шкіру бруду, неприємного запаху, ультрафіолету, вільних радикалів кисню та інших негативних чинників.
Догляд. Пудра не тільки матує шкіру, але й дбайливо піклується про неї. Вона нейтралізує патогенні мікроорганізми, знижує випаровування вологи, створює гармонійну мікрофлору, вирівнює тон обличчя й покращує його колір.
Форма випуску:

Пудра являє собою дрібнодисперсний порошок, який упакований у шайбоподібний кейс м'ятного кольору. До комплекту входить м'який спонж для зручності нанесення. Усередині футляра є мембрана, що дозує, яка заклеєна захисним стикером. Об'єм продукту — 5 г.

Спосіб застосування:

За допомогою спонжа наберіть трохи пудри та рівномірно наносьте на обличчя поплескувальними рухами. Особливу увагу приділяйте ділянкам, схильним до жирності. Рекомендується наносити засіб тільки на суху шкіру. Якщо вона буде вологою, то пудра може лягти нерівно.

Склад:

Silica, Corn Starch Modified, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica, Methicone, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Dimethicone, Mineral Salts, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Camellia Sinensis Leaf Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Fragrance/Parfum.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари