Всі категорії
Додати товар

Пудра компактна для шкіри з розширеними порами the saem saemmul perfect pore pact

290 грн
Опис

Пудра, що створює бездоганне покриття та ефективно маскує розширені пори, а також зморшки, темні кола під очима, почервоніння та інші недосконалості.

У складі пудри The Saem Saemmul Perfect Pore Pact комплекс зволожуючих та оздоровлюючих компонентів, які роблять засіб не лише декоративним, а й доглядовим.

Протягом дня, поки пудра нанесена на обличчя, її активні компоненти зволожують, заспокоюють роздратування, сприяють їхньому загоєнню, а також попереджають виникнення нових. Також пудра захищає шкіру від шкідливого впливу довкілля.

Березовий сік – зволожує шкіру, наповнює її вітамінами, стимулює регенерацію тканин, заспокоює запалені ділянки шкіри та знімає почервоніння, усуває тьмяний та нездоровий колір шкіри, наповнюючи її свіжістю, робить світліше.
Рожева вода – зволожує та освіжає шкіру, сприяє регенерації клітин, робить шкіру гладкою, еластичною та пружною, розгладжує зморшки.
Олія чайного дерева – надає противірусну, антибактеріальну, протигрибкову та антисептичну дію, завдяки чому ефективно справляється з бактеріями, грибками та вірусами, крім того, бореться з деякими інфекціями, стійкими до ряду антибіотиків.
Екстракти камелії та зеленого чаю – оздоровлюють шкіру, мають протизапальну дію, знімають почервоніння, регулюють роботу сальних залоз, пригнічують надмірну секрецію шкірного жиру, що дозволяє досягти стійкості макіяжу.
Найдрібніші світловідбиваючі частинки у складі пудри мають здатність розсіювати промені світла, що падають під різними кутами, що візуально створює ефект свіжої, здорової та молодої шкіри.
THE SAEM Saemmul Perfect Pore Pact – можливість створити легкий природний макіяж, наповнити тьмяну шкіру природним сяйвом, згладити нерівну поверхню шкіри.

Пудра випускається в одному (світлому) відтінку.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари