Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Відновлююча 100% мінеральна пудра supergoop! (re)setting 100% mineral powder spf 30 pa+++

1800 грн
Опис

Нова, не відкривалася, приїхала з Англії, повнорозмір 4,25 г.

Термін придатності 03/2025

Колір Translucent (напівпрозорий)- ідеально підходить для всіх відтінків шкіри

Усі хороші одержимі красою, які варті уваги, знають про важливість застосування SPF кожного ранку (так, навіть коли хмарно!). Але скільки з вас пам’ятає про повторну заявку протягом дня? (Re)setting 100% Mineral Powder SPF 30 від Supergoop! пропонує просте, легке у використанні рішення для корекції SPF у дорозі, водночас пропонуючи всю силу розмивання шкіри, вдосконалення та матування фінішного крему. пудра, що фіксує макіяж на місці без навіть натяку на липкість.

опис
Якщо вас найбільше турбує сонцезахисний крем SPF, який залишає вашу шкіру жирною, то багатозадачна 100% мінеральна пудра SPF 30 від Supergoop! забезпечить вашій шкірі необхідний захист без небажаного блиску.

Щедрий наліт цієї пудри закріплює ваш макіяж, матує шкіру та забезпечує широкий спектр захисту від UVA та UVB променів. У цьому мінеральному сонцезахисному кремі використовуються ненаночастинки, які не можуть проникнути через шкіру. Натомість вони створюють фізичний блок проти УФ-променів, розсіюючи та відбиваючи сонячні промені в процесі. Найкраща частина? Ця інноваційна формула робить повторне нанесення SPF поверх макіяжу протягом дня легким: просто натискайте, натискайте, натискайте цю пудру для фіксації та запропонуйте своїй шкірі ефективний захист, не жертвуючи своєю важкою працею.

Як використовувати
Зніміть ковпачок і посуньте вниз прозорий пластиковий рукав. Зніміть і викиньте пластикову жовту шпильку в центрі щітки.
Поверніть корпус щітки з положення ЗАКРИТО у положення ВІДКРИТО. Нахиліть і обережно постукайте пензлем по зап’ястку, доки пудра не почне текти крізь щетину.
Коли ваш макіяж буде готовий, щедро нанесіть пудру на обличчя, щоб зафіксувати вигляд і матувати шкіру. За потреби наносьте протягом дня.
Щоб закрити, поверніть корпус щітки з положення ВІДКРИТО в ЗАКРИТО, потягніть прозору пластикову втулку та знову зафіксуйте кришку.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize