Всі категорії
Додати товар

Кушон + пудра 2в1 veze oil сontrol powder cushion cream , тон натуральний

180 грн
Опис

Використовувалась декілька разів

VEZE Oil Control Powder Cushion Cream - унікальний засіб, що містить в собі одразу два продукти для макіяжу: тональний кушон і розсипчасту матуючу пудру. Засіб забезпечує рівний тон шкіри, без жирного блиску, всього за кілька рухів, а головна перевага продукту – його універсальний, натуральний бежевий тон, який чудово підлаштовується під колір шкіри, не створюючи ефекту маски.
Кушон вирівнює тон, маскує недоліки, містить у складі пробіотики, які чинять зволожуючу дію, регулюють вироблення себуму, активізують процеси регенерації, захищають епідерміс від агресивної зовнішньої дії. Для нанесення кушона - в кришку вбудований спеціальний спонж, який забезпечує рівне нанесення засобу.
Прозора розсипчаста матуюча пудра усуває жирний блиск, згладжує і робить непомітними пори, фіксує макіяж, регулює жирність шкіри, рівномірно лягає на обличчя і забезпечує матовий фініш. Для нанесення пудри - в комплект входить спеціальна пухівка.
Переваги використання:
* 2 продукти в одному засобі;
* забезпечує ідеальний тон;
* має натуральний бежевий відтінок;
* підлаштовується під тон шкіри;
* усуває жирний блиск;
* регулює вироблення себуму;
* доглядає шкіру.
Спосіб застосування: рівномірно нанесіть тональний кушон на шкіру обличчя за допомогою спонжу, потім, пухівкою нанесіть невелику кількість пудри, щоб надати шкірі матового фінішу.
Виробник: Китай.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари