Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розсипчаста прозора рисова пудра від top beauty 🔥

179 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Розсипчаста рисова пудра прозора фіксуюча, що матує від Top Beauty✨✨✨

💎Розсипчаста рисова пудра прозора для жирної, нормальної та комбінованої шкіри
🤍Рисова пудра – один із найдавніших секретів макіяжу.  Незамінний продукт для професіоналів, що часто використовується візажистами на фотозйомках та fashion-показах. При нанесенні на обличчя🧏 білий колір пудри стає непомітним, повністю підлаштовуючись під тон шкіри.

🧏Абсорбує надлишки шкірного себуму і запобігає зневодненню шкіри, забезпечуючи тривалий матуючий ефект.  Прекрасно вирівнює шкіру, надає їй сатинового ефекту, шкіра виглядає гладкою і сяючою протягом дня.  Не закупорює пори. 
❗Рекомендується використовувати для жирної та комбінованої шкіри обличчя.  При сухій шкірі можна використовувати для завершення макіяжу.
🤍🤍Рисова розсипчаста пудра – продукт з історією та унікальними властивостями.

📸Rice-powder часто називають пудрою-фотошоп. Вона робить шкіру обличчя🧏 практично ідеальною, порівнянною хіба з бездоганним обличчям порцелянової ляльки. А ефект видно не лише на фотографіях🎞️, а й у реальному житті. Головний інгредієнт цього засобу – рисовий крохмаль.Відомий він уже не одне сторіччя. Тому косметологи бренду Paese взяли його за основу при створенні професійного засобу.  Воно вже успішно задіюється на фотозйомках та fashion-показах.

🤍🤍🤍При нанесенні Rice-powder стає непомітною, підлаштовуючись під відтінок шкіри.  Здається, що це якась легка і невидима вуаль.  Підходить рисова пудра для комбінованої, нормальної та жирної шкіри.  Також можливе застосування при схильності до висипань і почервоніння, при розширених порах і лущення в холодний період.  Для зручності передбачена практично герметична упаковка, тому пудру не страшно навіть у дорогу взяти – вона не розсипається.  Для нанесення можна використовувати спонж, що йде в комплекті або скористатися пензлем.  Але насамперед потрібно нанести основу під макіяж.

🫧Об'єм — 15 гр

💰Ціна — 179 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Стать:
Для жінок

Схожі товари