Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисна мінеральна пудра spf30 ash deleon derma e (сша)

950 грн
Опис

Сонцезахисна мінеральна пудра SPF30 Ash Deleon Derma E (США) 4 р Інноваційна натуральна мінеральна пудра з сонцезахисним фактором SPF30 розроблена дерматологами компанії Derma E разом з професійним візажистом США Еш Делеон. Ця пудра абсолютно прозора, її можна застосовувати самостійно або зверху макіяжу. Вона додасть Вашій шкірі бездоганний вигляд і надійно захистить від шкідливого впливу широкого спектра сонячних променів типів УФ-А і УФ-Ст. Пудра способна придавать коже естественный матовый оттенок, не содержит масел, но в то же время богата антиоксидантами экстрактов зеленого чая и цветков ромашки, а также витамином Е, которые защищают и омолаживают Вашу кожу. Более того, пудра впитывает излишек кожного сала и помогает коже обрести свежий вид. В составе пудры не содержится вредных для окружающей среды наноструктурированных минералов.

Сама упаковка очень компактная, и пудру удобно носить с собой и наносить на кожу на протяжении дня по мере необходимости.

Застосування: перед виходом на сонце рівномірно розподіліть пудру по шкірі обличчя, шиї та зони декольте. Наносьте на шкіру при постійному сонячному впливі кожні 2-3 години або по мірі необхідності. Пудру можна використовувати самостійно або зверху макіяжу. Увага! Тільки для зовнішнього застосування. Не використовувати в разі пошкоджень шкіри або в місцях ранок. При застосуванні уникати області навколо очей. У разі потрапляння засобу в очі ретельно промити. У разі алергічної реакції припинити використання й звернутися до лікаря. Тримати в недоступному для дітей місці. У разі проковтування пудри також звернутися до лікаря. Склад: активні інгредієнти – 17,29% діоксид титану і 20% оксид цинку, слюда міка, діоксид кремнію, каприловий/каприновый тригліцерид, токоферол (вітамін Е), екстракт квіток ромашки аптечної (Chamomilla recutita), екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), каприлоилглицин, ундецилэноилглицин, оксиди заліза (CI 77492, CI 77489).

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?