Всі категорії
Додати товар

Nars матовий тональний крем soft matte complete foundation

800 грн -25% 600 грн
Опис

NARS представляє матовий тональний крем Soft Matte Complete Foundation із щільним природним матовим покриттям, який не змінює відтінок та зберігає стійкість до 16 годин. Ідеальне покриття. Матовий ефект. Новий погляд на матовість.
Новий комплекс Hydramatte Balancing Complex поглинає надлишки себуму, зволожуючи шкіру завдяки біогіалуронової кислоти (Bio Hyaluronic Acid) та мікроводорості. Біогіалуронова кислота зволожує шкіру, підтримуючи її гідроліпідний баланс, і надає їй сяйва та гладкості. Абсорбуючі частинки пудри Superior Oil Absorbing Powders створюють рівне матове покриття з ефектом другої шкіри, не змащується. Нейтралізує жирний блиск.
Широка палітра з 34 відтінків – для будь-якого тону шкіри. Відтінки не змінюють колір та не окислюються до 16 годин. Комплекс рослинних екстрактів та антиоксидантів контролює небажаний блиск та запобігає зміні відтінків під впливом окислення.
Захищає шкіру від вільних радикалів та шкідливого випромінювання від екранів мобільних пристроїв, які можуть провокувати надмірне вироблення себуму.
Матовий тональний крем NARS забезпечує ідеальний тон обличчя, який виглядатиме максимально природно, і доглядає вашу шкіру.
В наявності відтінки:

- Vienna
Об'єм: 45 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?