Всі категорії
Додати товар

💣 матуюча тональна основа під макіяж нр1, нр2 для нормальної та жирної шкіри matting...

500 грн
Опис

🚀 💣 🚀 💣 🚀 💣 🚀 💣 🚀 💣 🚀

💣💣💣 ви в цьому переконаєтеся, якщо спробуєте цю тональну основу!!!!💣💣💣

Ідеальне нанесення, без смуг та тонування недоліків шкіри можливе завдяки сучасним силіконовим молекулам у складі нашої основи.

Ці біологічні пігменти сприяють пристосуванню пудри до тону шкіри, не забиваючи пір. Таким чином, ваша шкіра вільно дихає, приємно пахне і виглядає свіжою цілий день.

🥰Якщо ви за безпечний макіяж та приємні у застосуванні засоби – то наша основа для вас!

Завдяки застосуванню найсучасніших досягнень у сфері косметології, макіяж виглядає свіжо і натурально, надаючи шкірі матуючий, шовковистий ефект завдяки вмісту сферичних гранул кремнезему "Spherica".

Захист від сонячних променів досягається через наявність у тональній основі світловідбиваючих сферичних гранул, досягається ефект "парасольки від сонця".

Ці сучасні біологічні пігменти сприяють з того, що основа ☝️пристосовується до тону шкіри, ☝️не забиває пори, ☝️дозволяє їй дихати.
☝️Ідеально наноситься, ☝️не залишаючи смуг, ☝️не збирається всередині мімічних зморшок, тонуючи недоліки шкіри – це заслуга сучасних силіконових молекул, усередині яких знаходиться пудра.

💦Легкий зволожуючий ефект досягається завдяки сучасній рецептурі: 💦вода "закрита" у легкій летючій безжирній силіконовій фазі.

Основа Matting MAKE-UP завдяки вмісту еластичної водостійкої "сітки" міцного силікону, зберігає колір цілий день і не залишає слідів на одязі.

Мікронізований окис титану захищає шкіру від променів UVB/UVA.

Приємний слабкий запах і гіпоалергенна формула сприяє тому, що макіяж стає безпечним, а основа - приємною у застосуванні.

✔️Об'єм: 30 мл, флакон з дозатором

Тональна основа Lambre.
Оригінал 100%!
За дуже доступною ціною.
Номери всі в наявності
Усі нові запечатані.

Відтінки:
1-й/відтінок легкої засмаги;
2-й/для світлої шкіри;

🗯3-й/натурально-світлий.-💥 Немає на складі !!!
🔥🔥🔥 Під замовлення!

ІДЕАЛЬНИЙ МАКІЯЖ І АКТИВНИЙ ДОГЛЯД ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ І ЖИРНОЇ ШКІРИ.
Якщо у вас суха шкіра, вік 35+, то скористайтеся основою Make-up 35+.

Найсучасніші досягнення косметології дозволять вашому макіяжу виглядати природно та свіжо, захистять його від сонячних променів.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари