Всі категорії
Додати товар

Тональний крем-сироватка clarins skin illusion foundation 15ml (travel формат)

650 грн -16% 550 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Тональний крем-сироватка Clarins Skin Illusion Foundation 15ml (travel формат)
!! У наявності залишилися номери по 1 штуці:

- 113 Chestnut
- 114 Cappuccino
- 115 Cognac
- 116.5 Coffee
- 118 Sienna
- 118.5 Chocolate

Clarins відкриває секрет бездоганного, але водночас природного тону. У другій половині 2018 року вийшла нова версія популярного багатьма тонального засобу Clarins Skin Illusion
Новий тональний крем Skin Illusion — це найлегша текстура сироватки, непомітне покриття й 22 відтінки, що буквально зливаються зі шкірою. Тональний крем із текстурою сироватки миттєво зливається зі шкірою та створює майже невидиме покриття, делікатно вирівнюючи тон і підкреслюючи природну красу та сяйво шкіри. З ним шкіра має дуже натуральний вигляд!

Clarins Skin Illusion має легку текстуру, чудово розподіляється по шкірі та навіть під час нашарування в кілька шарів, не створює відчуття «маски» на обличчі. Макіяж виходить дуже «живою» і шкіра не перевантажена. За всієї своєї легкості цей тональний засіб має чудовий ступінь маскування: добре вирівнює тон, приховує почервоніння, плями постакне, легку пігментацію. Не підкреслює лущення, не камедогенний, не провалюється в пори та не забивається в зморшки.

А ще він сприяє підтримці оптимального рівня зволоження шкіри впродовж 24 годин і забезпечує їй потрійний захист — від УФ-променів, забруднень і вільних радикалів.

До складу новинки входить оптимальна кількість пігментів HD Light Optimizing, розчинених у шовковистих нежирних оліях, що мають різну швидкість випаровування. Одна з них — органічна олія розторопші, обрана експертами Clarins за легку нежирну текстуру. А також органічний екстракт каланхое стимулює природний синтез гіалуронової кислоти, рослинний мікропластир Micropatch Vegetal — захищає шкіру від зневоднення, запобігаючи випаровуванню води з її поверхні. І екстракт червоної водорості жанні рубенс, яка стимулює усунення відмерлих клітин із поверхні шкіри, опромінюючи проникнення світла крізь її шари.
Одним словом — після використання Skin Illusion, шкіра має свіжий, здоровий вигляд і сяє.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари