Всі категорії
Додати товар

Dermacol make-up cover mini тональний крем spf 30 мініатюра

75 грн -14% 65 грн
Опис

Оригінальний тональний крем

Термін придатності до 06.2022 року. Запах і консистенція в порядку.

У наявності лише 109 відтінок
На останніх двох фото залишок 109 відтінку. Витрата дуже економна, добре тонує, можна використовувати як самостійний засіб або додавати для щільності або кольору до іншого тонального

Тональний крем із підвищеними маскувальними властивостями Dermacol Make-Up Cover дає змогу максимально приховати всі помітні вади шкіри — темні кола під очима, рубці, шрами, пігментні плями, лопухлі капіляри та запалення. Тональний крем на 50% складається з насичених пігментів, тому немає таких проблем, з якими він не міг би впоратися. Ваш макіяж матиме ідеальний вигляд навіть під кінець дня, а про втоми буде знати тільки ви. До того ж натуральний склад засобу покликаний зберігати здоров'я і молодість шкіри, захищати, живити та зволожувати її.
Спосіб застосування
дуже мала кількість тонального крему нанесіть на попередньо зволожену кремом для обличчя шкіру, пальцями або вологою губкою. Наносьте тональний крем у маленькій кількості спочатку на проблемні ділянки, потім на все обличчя. Крем має високий ступінь покриття, тому треба починати з маленької кількості та поступово його додавати.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари