Всі категорії
Додати товар

Enough, collagen, освітлювальна та зволожувальна тональна основа, spf 15, 100 мл

270 грн
Опис

Enough, Collagen, освітлювальна та зволожувальна тональна основа, SPF 15, 100 мл

тон #13

Enough 3in1 Collagen Whitening Moisture Foundation SPF 15 тональний крем із колагеном для сяйва шкіри приховує недосконалості, коригує тон, зволожує та повертає шкірі природне здорове свічення. Продукт має легку омолоджуючу дію, уповільнює процеси старіння, проводить вологу глибоко в клітини епідермісу, попереджаючи дегідратацію шкіри та ефективно захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів. Такі компоненти як колаген, ніацинамід та аденозин інтенсивно зволожують шкіру, підтягуючи та підвищуючи еластичність епідермісу, сприяють розгладжуванню зморшок та освітленню постакне.

Морський колаген – покращує загальний стан шкіри: розгладжує та вирівнює її, робить пружною та еластичною, прибирає дрібні зморшки та освіжає. Має ранозагоювальну та заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Чинить регенеруючу дію.

Гіалуронова кислота – створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою та ніжною.

Ніацинамід - має сильну освітлювальну властивість, вирівнює тон шкіри, усуває пігментні плями та сліди постакне.

Аденозин - один із найчастіше використовуваних компонентів у боротьбі з віковими змінами. Підтягує, розгладжує зморшки, прискорює метаболізм і запобігає віковим змінам.

Екстракт центели азіатської - має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Рекомендації щодо застосування

Після основного догляду за шкірою нанесіть необхідну кількість засобу та рівномірно нанесіть на шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари