Всі категорії
Додати товар

The seated queen cold cream маска та крем для очищення 2 в 1

510 грн
Опис

Об’єм 50 ml
Батч-код 320112
Приїхав 08.03.2024 з Европи
Новий! Не відкривався! Оригінал!
В коробці

Інтенсивно відновлюючий очищаючий крем, The Seated Queen’s The Cold Cream — багатозадачне чудо, яке розчиняє макіяж, подвійно очищає, створює заспокійливу маску та омолоджуючий нічний крем.
Завдяки використанню органічних інгредієнтів найвищої якості з одного джерела, веганська формула є найнадійнішим способом оптимізувати ваш режим.
Формула, описана як «полегшений догляд за шкірою для зайнятих людей», надзвичайно універсальна – забезпечує зволоження, антиоксиданти, що борються з вільними радикалами, і необхідні для шкіри жирні кислоти завдяки оліям холодного віджиму шипшини (для еластичності), огірочника, а також насіння соняшнику, сафлору, арганії та абрикосових кісточок – усі вони працюють, щоб звести нанівець вплив агресорів і дають поживні речовини, необхідні для підтримки вашої шкіри еластичною та сяючою.
З неймовірним ароматом завдяки оліям листя пачулі, лаванди, мускатної шавлії, троянди Отто, бергамоту, ромашки та ладану, цей догляд також справляє насолоду для вашого духу, допомагаючи створити відчуття миру та заспокоїти в кінці дуже напруженого день.
Використовуйте як засіб для зняття макіяжу та вечірнє очищення, засіб для догляду за обличчям або маску на ніч.

💚 Переходьте на мій профіль, там ви зможете знайти ще багато хороших продуктів. Асортимент постійно оновлюється. 💚

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
bergamotstore
Bergamotstore
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Був