Всі категорії
Додати товар

Набір косметики, лот косметики, акція 💯🛍️❗❗❗

780 грн -49% 399 грн
Опис

Виробник Туреччина сертифікована косметика та Корея

💐🌹🌹Відбілююча експрес крем-маска Dermofuture, 12 мл

Відбілююча експрес-маска миттєво освітлює шкіру та вирівнює її тон (можливе нанесення на все тіло). Зручний у застосуванні засіб містить активні речовини: екстракт муцину равликів і вітамін C.

💐🌹🌹Крем проти зморшок зі слизом равликів Dermofuture, 12 мл

Муцин равликів у складі крему суттєво покращує стан шкіри: зменшує видимість капілярів і почервонінь, відновлює та розгладжує шкіру. Аденозин у формулі крему ефективно підтягує контури обличчя та сприяє розгладженню зморшок.

💐🌹🌹Ботокс для волосся Zenix, 35 мл

Ботокс для волосся – це проста універсальна процедура як для професійних перукарів, так і для застосування вдома, яка допоможе швидко й повністю відновити пересушене, а також ослаблене постійним фарбуванням волосся.

Процедура помітно випрямляє волосся, усуваючи пухнастість, що притаманна кучерявому й хвилястому волосся, додає об'єму, позбавляє електризації й тьмяного вигляду, відновлюючи втрачений кератин. Більш того, ботокс Zenix запобігає випадінню й витонченню волосся, а також посіченості кінчиків. Має приємний аромат.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

💐🌹🌹Срібний шампунь для освітленого, мелірованого та сивого волосся Zenix, 30 мл

Срібний шампунь ефективно нейтралізує небажаний жовтий підтон світлого, блондованого, мелірованого та сивого волосся. Він надає світлому від природи або сивому волоссю благородного яскравішого відтінку, а також зберігає насиченість кольору освітленого або мелірованого волосся.

Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий

Схожі товари