Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Гель для шкіри навколо очей

199 грн
Опис

Гель для шкіри навколо очей з очанкою лікарською та подорожником FLOSLEK, 10 г Опис товару Гель рекомендується для втомленої шкіри навколо очей, схильної до запалень, викликаних штучним освітленням. Засіб є безпечним для контактних лінз. Запобігає набрякам і має помітний протизапальний, протиалергійний та заспокійливий ефект. Комплекс запобігає утворенню "мішків" під очима. Активні рослинні екстракти у складі гелю стимулюють мікроциркуляцію речовин у клітинах, усувають набряки, заспокоюють напружену шкіру. Ефект: заспокоєння втомленої, набряклої шкіри навколо очей. Зволожена, доглянута шкіра без темних кіл. Підходить для веганів і тих, хто використовує контактні лінзи. Містить 94% інгредієнтів натурального походження. Не містить шкідливих для здоров'я речовин. Характеристики Бренд FLOSLEK LABORATORIUM Вага 10 г Країна виробництва ПОЛЬЩА Застосування Для зовнішнього використання нанести тонкий шар гелю на верхню та нижню повіки (уникаючи потрапляння в очі), делікатно розгладити кінчиками пальців, особливо в зоні почервоніння або набряку. Не втирати засіб у шкіру. Залишити до повного поглинання. Використовувати вранці та ввечері, а також як базу під макіяж очей. Охолодження гелю перед нанесенням посилює ефект.
Застереження
Зберігати за кімнатної температури. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода*, гліцерин*, дипропіленгліколь, пантенол, екстракт очанки лікарської*, екстракт подорожника*, екстракт ромашки лікарської*, екстракт шавлії лікарської*, екстракт кореня алтея лікарського*, бісаболол, глюкоза*, пропіленгліколь, бутиленгліколь, карбомер, триетаноламін, молочна кислота*, етилгексилгліцерин, каприлгідроксамова кислота, бензоат натрію, сорбат калію. *Органічний інгредієнт
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна Органічна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?