Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Аромадифузор "уд та деревина" garden, 100 мл

279 грн
Опис

Аромадифузор "Уд та деревина" GARDEN, 100 мл

Опис товару

Пряний аромат акордів деревини, іланг-ілангу та амбри без слів розповість про бездоганний смак господарів будинку. Стильний дизайн гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Інтенсивність запаху регулюється кількістю паличок. Аромадифузор забезпечує тривалий аромат.
Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики

БрендGarden

Вага100 мл

Країна виробництва
ТУРЕЧЧИНА

Застосування
Для зовнішнього використання помістити палички в аромадифузор і насолоджуватися ароматом. Час від часу (приблизно раз на 2-4 тижні) перевертати палички в дифузорі.

Застереження
Зберігати за кімнатної температури в недоступному для дітей і домашніх тварин місці, подалі від джерел вогню та харчових продуктів. Не використовувати в присутності вагітних жінок, немовлят і людей з респіраторними захворюваннями. Уникати контактів рідини з дерев’яними меблями і тканинами. Запобігати впливу прямого сонячного проміння. Навмисно не вдихати засіб. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння рідини в очі промити великою кількістю води. Може викликати алергію. Не використовувати з гігієнічною метою. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад
Етиловий спирт, віддушка, бензилсаліцилат, гідроксицитронелаль, ліналоол, евгенол, кумарин, альфа-ізометил іонон, бензилбензоат, лімонен, гексилциннамаль, бензиловий спирт, гераніол,тцитронелол, ізоевгенол, бензилциннамат, амілциннамаль, цитраль.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл