Всі категорії
Додати товар

Освіжаючий та заспокійливий гель з алое вера dr. barbara sturm aloe vera

630 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

900 грн
Опис

Освіжаючий та заспокійливий крем з алое вера dr. Barbara Sturm aloe vera

Об’єм 125 мл

Освіжаючий гель підходить для щоденного використання як для обличчя, так і тіла, а також рекомендується для використання після сонячних ванн, депіляції або епіляції, щоб заспокоїти і охолодити шкіру.
Також підходить для мікротокової процедури в домашніх умовах (наприклад, з апаратами Foreo, Nuface).
Гель з алое віра складається з 90% чистого органічного соку листя алое та забезпечує інтенсивний заспокійливий, зволожуючий та охолоджувальний ефект.
До його складу входять тільки найсвіжіші, вручну відібрані та зібрані листя алое віра (біологічна активність алое швидко погіршується після збору врожаю, якщо алое не стабілізується і не зберігається на піку), а його 90% концентрація соку листя алое допомагає підтримувати регенерацію шкіри , зменшує появу подразнення та заспокоює шкіру. Формула Dr. Barbara Sturm також містить портулак - це засіб проти старіння, який допомагає захистити шкіру від негативного впливу вільних радикалів та зменшує видимі ознаки подразнення, а також пантенол (вітамін B5), який надає додаткову заспокійливу дію на шкіру.
Спосіб застосування:
Нанесіть тонкий шар гелю після очищення шкіри обличчя або після душу та обережно вмасажуйте. Повторно наносите за необхідності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?