Всі категорії
Додати товар

Сироватка з вітаміном с 20% theramid, сиворотка vitamin c

1650 грн
Опис

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ

🔸20% вітамін С
Вітамін С Тетра: жиророзчинне похідне вітаміну С. Він дуже стабільний і здатний проникати глибоко в найнижчі шари шкіри, не викликаючи подразнення. Це стимулює вироблення колагену, помітно покращує зморшки і лінії виразу, створює антиоксидантний захист від вільних радикалів і покращує тонус шкіри. Домішки шкіри зменшуються зсередини.

🔸Аскорбосилани: стабільна і водорозчинна форма, отримана з вітаміну С. Він захищає шкіру від зовнішніх впливів завдяки своїм антиоксидантним властивостям і ролі у виробництві колег. Для більш пружної та захищеної шкіри.

🔸Аскорбілглюкозид: стабільне і водорозчинне похідне вітаміну С. На додаток до антиоксидантних переваг вітаміну С, він помітно покращує світність та еластичність шкіри для сяйного, здорового й молодого обличчя.

🔸1% Вітамін Е: антиоксидант, який природним чином присутній у шкірі та працює шляхом нейтралізації вільних радикалів. Він працює в синергії з вітаміном С і підсилює його антиоксидантний ефект, захищаючи шкіру протягом усього дня.

🔸0,5% ферулієва кислота: антиоксидант на рослинній основі, який допомагає захистити шкіру від ушкоджень, спричинених вільними радикалами та сонячним світлом, і запобігти передчасному старінню шкіри. Він також працює в синергії з вітамінами С і Е та підвищує стабільність і ефективність формули.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?