Всі категорії
Додати товар

Anti-age зволожуючий багатофункціональний бальзам-стік sum37 secret multi balm

875 грн
Опис

SU:M37 Secret Multi Balm – це універсальний омолоджуючий та зволожуючий бальзам у вигляді стику, що містить ферментовані інгредієнти для свіжого та здорового кольору обличчя. Дозволяє легко доглядати шкіру у будь-який час та в будь-якому місці, з гладкою поверхнею без відчуття липкості. Він легко, без жирності та липкості ковзає по шкірі, не залишає слідів. Можна наносити на макіяж.

Засіб дозволяє миттєво зволожити шкіру, наситити її, розгладити і зробити її більш доглянутою. SU:M37 Secret Multi Balm наноситься на догляд носогубки, шкіру навколо очей, губи, зморшки навколо рота, на лоб, шию або область декольте. Можна наносити протягом дня навіть на декоративну косметику, щоб поліпшити зовнішній вигляд шкіри.

Зволожує та живить шкіру;
Розгладжує зморшки;
Вирівнює тон обличчя;
Покращує пружність та еластичність шкіри;
Висвітлює темні кола.
Екстракт омели білої – пом'якшує шкіру, покращує колір обличчя, позбавляє різних висипань. Екстракт омели має виражені регенеруючі та антибактеріальні дії.

Екстракт імперати циліндричної - активує синтез колагену, має імуномодулюючу активність, сприяє поліпшенню мікроциркуляції за рахунок інгібування агрегації тромбоцитів. Особливо важлива для шкіри властивість інтенсивного зволоження. Екстракт циліндричної імперати дає негайний зволожуючий ефект (через 1 годину): підвищення рівня зволоженості шкіри щодо плацебо на 57 %, зволоженість через 7 годин: +46 % відповідно, довготривале зволоження через 24 години: +20 % відповідно.

Екстракт сої – омолоджує, зволожує та живить шкіру, буквально відновлюючи її на клітинному рівні. Шкіра стає молодою, гладкою та пружною.

Firm Balance™ – сировина, отримана за допомогою ферментації. Ферментований лізат молочнокислих бактерій, виявлений в результаті 10-річних секретних досліджень ферментації та традиційної техніки ферментації в кераміці, піклується про дратівливі елементи шкіри та зміцнює її природну силу.

Ферулова кислота - є сильним антиоксидантом, має протизапальні та заспокійливі ефекти, бореться з виникненням пігментації, зволожує шкіру. А ще – це зареєстрований у Японії, як природний фільтр для UVB та UVA променів, інгредієнт.

Ферментовані лактобактеріями та дріжджовими грибками (Saccharomyce, Pediococcus, Aspergillus, Saccharomyces, Lactobacillus, Zygosaccharomyces) екстракти 80 видів рослин. Такі, як, наприклад, екстракти таволги, насіння ячменю, червоного женьшеню, соєвих бобів, рису, червоного винограду, кореня солодки, хурми, часнику, коріння куркуми, актинідії полігамної, листя камелії японської, батату, ягід годжі, сенни та імбиру. Все це — справжнісінька криниця вітамінів, цінних амінокислот, мінералів, органічних кислот, які дійсно в змозі омолоджувати шкіру.

Завдяки невеликому розміру його легко носити з собою, тому він допомагає шкірі залишатися вологою та здоровою у будь-який час та в будь-якому місці.

Спосіб застосування: Проведіть стиком у місцях виникнення зморшок: на лобі, по носогубних складках, нососльозній борозні, під очима, по шиї та зоні декольте, приділяючи увагу сухим ділянкам шкіри, що лущиться. Можна використовувати кілька разів на день при необхідності, також можна використовувати поверх макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?