Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Forever young - гель для шкіри навколо очей, 30 мл

1825 грн
Опис

Більше інформації: *******************************
Оскільки посилання на сайт заборонено залишати на shafa.ua, то нашу компанію та інтернет-магазин можна знайти в Google за назвою: "Elitecosmetics for You - Елітна косметика для Вас!"

Опис:

Гель для зони навколо очей з лінійки Forever Young зменшує набряки та відновлює пружність тонкої та чутливої шкіри, не викликаючи алергічних чи запальних реакцій.

Активні інгредієнти:

— Екстракти томату та шипшини стимулюють клітинне оновлення шкіри, вирівнюють її тон, усувають сонячну та постакне-пігментацію.

— Ніацинамід, сечовина, алантоїн та екстракт щитолисника азійського заспокоюють подразнені ділянки, зменшують запалення та стимулюють оновлення шкіри.

— Екстракт шовкового дерева відновлює тонус судин і зміцнює їх стінки, що зменшує набряки під очима.

Спосіб застосування:

Наносьте гель Young Eye Zone Treatment вранці та ввечері на очищену шкіру. Якщо ви збираєтеся перебувати на сонці, рекомендуємо зверху нанести крем Rejuvenating Day Eye Cream з SPF 15 — він дозволить активним компонентам гелю довше перебувати в шкірі.

Склад:

Deionized water (Aqua), Glycerin, Alcohol, Rosa Gallica Flower Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem Extract, Fructose, Glycine, Sodium Sodium PCA, Albizia Julibrissin Bark Extract, Darutoside, Carbomer, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Centella Asiatica Extract, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Urea, Chlorphenesin, Allantoin. Зроблено в Ізраїлі.

Країна виробник: Ізраїль

02957 - 30мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?