Всі категорії
Додати товар

Гель для повік "стоп демодек" фітобіотехнології stop demodex

75 грн -27% 55 грн
Опис

Термін придатності до 19.07.2023

Використала кілька разів, зайнялася самолікуванням, але виявилося, що немає демодекозу. тому немає потреби в цьому засобі

Демодекоз — одна з найнеприємніших захворювань шкіри, свербіж не дає спокою, а через червоні висипки не хочеться дивитися у дзеркало. Якщо кліщ демодек оселився у волосяних фолікулах повік, то можуть запалитися й сльозитися очі, випадати вії. З цією проблемою боротисяме набагато легше, якщо використовувати спеціальний гель для повік Stop demodex.

Головний компонент засобу метронідазол у комплексі з екстрактом ромашки має антибактеріальну й антисептичну дію, а екстракт м'яти перцевої знімає больові відчуття й заспокоює, посилює капілярний кровообіг. Щоб шкіра під час лікування не пересушувалася, гліцерин зволожує її. Гіалуронова кислота відновлює уражену шкіру та повертає їй пружність і еластичність.

Завдяки легкій консистенції гель легко наноситься на уражені ділянки, не залишаючи липкої плівки. Якщо робити це регулярно, то шкіра стане набагато здоровішою — прикрасить здоровий колір, зникне набряки та свербіж.

Спосіб застосування
ефект гелю посилюється попередньою обробкою шкіри та країв повік лосьйоном Stop demodex. Оброблення здійснюється в такий спосіб: Невеликий тампон змочити лосьйоном, віджати та протерти краї сомкнутих повік. Через 15 хвилин повторити. Гель нанести на повіки ближче до коріння вій, уникаючи потрапляння в очі. Залишити на 30 хвилин. Залишки гелю видалити лосьйоном. Увечері, після вмивання теплою водою з милом процедуру повторити. Гель застосовувати два рази на добу впродовж 45 днів. Обов'язкове оброблення слухового проходу. За наявності сверблячки шкіри в зоні брів, чола, підборіддя та крил носа, ці місця двічі обробляють лосьйоном Stop demodex і змащують кремом упродовж 45 днів.

Склад
Aqua, Mentha Piperita Extract, Metronidazole, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Retinyl Palmitate, Matricaria Extract, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Hyaluronic Acid.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?