Всі категорії
Додати товар

Демоскин бальзам для обличчя лікувально-профілактичний срібло вітаміни зволоження...

260 грн
Опис

Чудовий ДемоСкін бальзам для обличчя лікувально-профілактичний 50мл у тубі.
Ботаніка. ТОВ. Україна.
Зволоження та харчування шкіри обличчя.
Склад:
Мікрокапсульована сірка, цитрат срібла, саліцилова кислота, алантоїн, Д-пантенол, вітаміни А та Е, олії - оливкова, жожоба та лаванди, екстракти ромашки, календули.

Сірка мікрокапсульована має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру та діє безпосередньо у місцях локалізації кліщів та їх личинок. Ефективно впливає на супутню бактеріальну та грибкову інфекцію. Чинить протизапальну дію, зменшує подразнення та свербіж шкіри, зволожує шкіру та звужує пори.
Колоїдний розчин срібла має антибактеріальну та протимікробну дію. Проникає глибоко в шкіру та діє безпосередньо у місцях локалізації кліщів та їх личинок. Чинить протизапальну дію, зменшує подразнення та свербіж шкіри, також зменшує виділення шкірного сала. Колоїдне срібло відновлює структуру шкіри.

Саліцилова кислота має антибактеріальну, протимікробну та протизапальну дію. Регулює виділення шкірного сала, звужує пори. Саліцилова кислота зменшує кількість «чорних» крапок та комедонів. Впливає широкий спектр мікроорганізмів.
D-пантенол і Алантоїн стимулюють регенерацію шкіри, зволожують, пом'якшують пошкоджену шкіру. Сприяють загоєнню шкіри без утворення рубців та пігментації. Чинять протизапальну дію.
Олія жожоба та лаванди живлять і зволожують шкіру, зменшують подразнення та почервоніння шкіри. Мають помірну протимікробну та протизапальну дію

Вітаміни А і Е живлять шкіру, підвищують тонус шкіри, покращують кровообіг у судинах шкіри, що призводить до поліпшення виду шкіри. Вітаміни А та Е нормалізують обмінні процеси та водний баланс у шкірі, мають протизапальну дію та попереджають появу нових прищів.
Екстракт календули має сильно виражені бактерицидні властивості щодо багатьох збудників, особливо стафілококів і стрептококів. Календула має протизапальну і ранозагоювальну дію. Має сильні в'яжучі та антисептичні властивості, зменшує подразнення та запалення на шкірі. Звужує пори на обличчі, зменшує саловиділення, допомагає при жирній себореї та висипі вугрів.
Пом'якшує загрубілу шкіру, запобігаючи утворенню рубців.
Екстракт ромашки надає протизапальну, антисептичну, заспокійливу та пом'якшувальну дію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика Міддл маркет Натуральна Професійна
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Суха
Призначення:
Антиакне Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари