Всі категорії
Додати товар

Антивіковий ліфтинговий плацентарний крем mizon placenta ampoule cream

515 грн
Опис

Антивіковий ліфтинговий крем на основі ферментованої плацентарної витяжки
Mizon Placenta Ampoule Cream

Об'єм 50 мл
Країна-виробник Південна Корея

термін придатності 03.09.2025

Плацентарний крем  Mizon Placenta Ampoule Cream про благає інтенсивною антивікованою, ліфтинговою дією й антиоксидантними та імуностимулювальними властивостями, згладжує мімічні зморшки та шкірні заломи, перешкоджає прояву вікових змін шкіри, здатний блокувати вільні радикали, уповільнює процеси старіння шкіри. Компоненти крему активують відродження клітин, призводячи до омолодження шкіри обличчя, підвищують пружність і еластичність, прискорюють процес відновлення та регенерації

Крем забезпечує такі видимі результати:
1-зволоження й пом'якшення шкіри
2-розгладжування мікрорельєфу
3-видимий великий ліфтинг-ефект
4-обладнає властивість придушення запальних процесів і пришвидшення регенерації клітин шкіри, тому рекомендований також для проблемної шкіри, схильної до висипок.

Не містить: штучних барвників, запашників, парабенів.

Активні інгредієнти:

 ✔️ Плацентарний протеїн (вміст у кремі становить 1500 мг) — біологічний комплекс, що містить білкові чинники росту, ферменти, незамінні амінокислоти, вітаміни та мікроелементи, які ефективно зволожують і пом'якшують шкіру, покращують мікрорельєф, мають чималий ліфтинг-ефект, а також слугують будівельним матеріалом для клітин шкіри. Дає гарні результати в разі вугрової хвороби, жирної себореї шкіри обличчя, під час її застосування запальні реакції зменшуються, звужуються пори, відбувається профілактика постзапальних пігментних плям і рубців.

 ✔️ Аденозин — хімічний елемент, що входить до складу ДНК. У нашому організмі він загоює рани, тримає в тонусі колагенові волокна й бере участь у створенні нових — молодих і здорових, а отже, допомагає шкірі залишатися пружною й еластичною. Проблема лише в тому, що ближче до сорока років його кількість помітно знижується, і це не найкраще позначається на зовнішньому вигляді. Виправити ситуацію береться косметика з аденозином. Якщо застосовувати її регулярно, то вона допомагає шкірі швидше оновлюватися, мати гладкіший, рівніший і відпочилий вигляд.

 ✔️ Бета-глюкан — потужний імуномодулятор, стимулює синтез колагену й еластину.

 ✔️ Гідролізований екстензин — завдяки своєму унікальному амінокислотному складу, багато в чому схожому з амінокислотним складом натурального факторора (серин, гліцин, аланін, пролін — 40%), екстензин вирівнює мікрорельєф шкіри, усуває в'ялості, надає зволожувальний ефект.

  ✔️ Ніацинамід — унікальна речовина, що виконує масу корисної роботи для шкіри: збільшує синтез колагену, покращує бар'єрну функцію, збільшує зволоженість шкіри, скорочує зморшки, зменшує пори, вирівнює колір обличчя, зменшує розмір (на 25%) і інтенсивність (на 35-68%) гіперпігментованих плям, освітлює та вирівнює поверхню шкіри.

  ✔️ Гіалуронова кислота — один із найкращих натуральних зволожувачів. Сприяє виробленню власної гіалуронової кислоти, синтезу колагену й еластину.

  ✔️ Екстракт малини — є антиоксидантом, що продовжує молодість, джерелом вітамінів і мінералів. Покращує кровообіг (відповідно до кольору обличчя) і завдяки оптимальному співвідношенню вітамінів має судинозміцнювальну дію, що може використовуватися для профілактики куперозу. В'язкі та тонізувальні властивості важливі для жирної та змішаної шкіри, тому що екстракт малини допомагає звужувати пори та розгладжувати, вирівнювати шкіру. Також корисний для вікової шкіри — підвищує її життєвий тонус, покращує пружність.

  ✔️ Екстракт троянди — прекрасний засіб для догляду за зрілою шкірою, зволожує, тонізує, регенерує, омолоджує, підвищує еластичність і пружність шкіри, заспокоює алергічні реакції, знімає почервоніння.

 ✔️ Екстракт портулаку — має виразні та перевірені заспокійливі та знімні почервоні властивості, які допомагають зберігати шкіру гладкою й без змін.

 ✔️ Сік берези японської — справжній «еліксир краси», зволожує та вітамінізує шкіру, залишив

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?