Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна сонцезахисна есенція kao biore uv aqua system watery essence (версія 2022)

555 грн
Опис

Об'єм 70 грамів Країна-виробник Японія

Батч код b0002193 .
Дата изготовления 8/8/2023 Срок годности до 8/8/2026

Переможець рейтингу сонцезахисних кремів на ********* за 2014 рік!

Aqua Rich Watery Essence має напрочуд легку текстуру та повністю зливається зі шкірою, завдяки особливій технології "Water Encapsulation Tehnique", яка забезпечує перетворення крему на воду під час нанесення на шкіру.  Технологією Kao Micro Defense "друга шкіра" забезпечує повне, рівне покриття аж до щілин на мікрорівні, невидимих неозброєним оком.

Засіб надійно захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання й запобігає появі плям і веснянок. Має високий рівень захисту SPF50+ блокує 99,5% короткохвильових UV-B променів. PA++++ забезпечує екстремально високий захист (на 10 годин) від UV-A променів.

Добрі зволожувальні властивості есенції, зумовлені вмістом гіалуронової кислоти та маточного молочка, протистоять втраті пружності шкіри та передчасному старінню, які викликає ультрафіолет.

Комплекс рослинних екстрактів ( апельсина, грейпфрута, лимона) вирівнює тон, освітлює наявну пігментацію, пригнічує вироблення меланіну, запобігаючи появі плям і веснянок.

 Нова версія 2019 року тепер ще й водостійка, ґрунтується на інноваційній формулі Micro Defense для запобігання нерівномірному нанесення!

Завдяки Aqua Rich Watery Essence шкіра набуває ніжності та здорового кольору. Есенція легко наноситься й розподіляється по шкірі, швидко вбирається, не залишає білих розводів. Засіб має гіпоалергенний склад. Під час нанесення на шкіру не вибілює й не залишає білого нальоту. Ідеально підходить як база під макіяж.

Спосіб застосування:
Використовуйте крем на останньому етапі основного догляду приблизно за 30 хвилин до виходу на сонце. Відновлюйте нанесення крему під час тривалого перебування на відкритому сонці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?