Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя з ніацинамідом від пігментних плям thinkco niacinamide brightening...

415 грн -8% 385 грн
Опис

Код 1663
Крем, що освітлює, Thinkco Niacinamide Brightening Cream має інтенсивну антивікову дію, усуває гіперпігментацію, вирівнює тон, розгладжує мікрорельєф обличчя. Крем глибоко живить та відновлює шкіру, уповільнює вікові зміни, зміцнює її захисний бар'єр.

Крем спрямований на активне омолодження шкіри. Відновлює волокна епідермісу, зміцнює корсет обличчя, зменшує глибину зморшок та шкірних заломів, розгладжує мікрорельєф. Уповільнює вікові процеси, підтримує гладкість та еластичність шкіри.

Має освітлюючу дію, усуває пігментні плями і перешкоджає виникненню нових, вирівнює тон, надає м'яке рівне сяйво. Глибоко живить та зволожує, підтримує обмінні процеси, зміцнює захисний бар'єр.

Основні інгредієнти:

Ніацинамід (вітамін В3) відновлює бар'єрну функцію дерми, нівелюючи лущення, подразнення та зневоднення. Компонент покращує колір обличчя, прибирає тьмяність, зменшує почервоніння, знімає запалення, бореться з акне, освітлює пігментні плями та постакне, уповільнює процес старіння (як антиоксидант) та підвищує еластичність шкірних покривів, звужує пори та зберігає шкіру матової.

Олія соняшнику – джерело вітамінів А та Е, пом'якшує та живить шкіру, насичує вологою, прискорює регенерацію клітин шкіри, пожвавлює її та покращує колір. Ідеально підходить для зрілої, чутливої ​​та сухої шкіри.

Екстракт чаю нормалізує клітинні обмінні процеси, надає заспокійливий вплив, знімає почервоніння та запалення, підвищує місцевий імунітет шкіри, захищає її від негативного впливу факторів навколишнього середовища, а також запобігає передчасному старінню клітин шкіри.

Екстракт обліпихи є найбагатшим за вмістом вітамінів Е і С (потужних природних антиоксидантів), а також багатий на каротиноїди (провітамін А). Сприяє відновленню цілісності ліпідного бар'єру, усуває сухість, зневодненість та лущення, пом'якшує та живить шкіру. Покращує регенерацію тканин, захищає від вільних радикалів, виявляє антиоксидантну активність, захищає від негативного впливу довкілля. Має протизапальну та заспокійливу дію, зменшує подразнення.

Екстракт меліси нормалізує баланс шкіри, очищає від шлаків і токсинів, що накопичилися, оздоровлює, оптимізує клітинне дихання і насичує шкіру киснем, надає омолоджуючу і підтягуючу дію.

Екстракт прополісу спрямований на живлення та захист шкіру. Прополіс відновлює гідроліпідний баланс, зміцнює захисний бар'єр та охороняє шкіру від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Також цей компонент відмінно бореться з лущенням і сухістю шкіри, живлячи та пом'якшуючи її. А антибактеріальна властивість прополісу дозволить запобігти появі запалень.

Екстракт центелли азіатської має потужні цілющі властивості завдяки своєму унікальному складу. Має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Екстракт баклажану деактивує запальні процеси та подразнення. Баклажан усуває висипання, жирний блиск, алергічні реакції. Також доглядає суху і в'янучу шкіру, повертає їй природний тонус і пружність. Ефективно зволожує шкіру, насичує її корисними мікроелементами, лікує прищі, прибирає запалення та висипання, відбілює ластовиння та усуває пігментацію. Також він підтягує дерму і надає їй еластичність.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.

Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Міддл маркет
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Матуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?