Всі категорії
Додати товар

Augustinus bader the rich cream

1600 грн
Опис

Оригінал, із Великобританії. Торгу та обміну немає.

Augustinus Bader The Rich Cream (15ml)

Революційний крем для обличчя, натхненний 30-річними дослідженнями та інноваціями, професор Августин Бадер створив культовий продукт. З двома ітераціями на вибір - легким, освіжаючим, але глибоко зволожуючим кремом або розкішною, інтенсивно живильною формулою «Rich» - вони зміцнюють і відновлюють пружність вашої шкіри; кардинально змінює колір обличчя за допомогою технології омолодження шкіри TFC8.

Базуючись на знанні того, що ваше тіло має вроджений «код» для відновлення тканин, крем містить запатентований «комплекс тригерних факторів» (TFC8), який «розблокує» цей код. Все звучить трохи науково? Головне, що вам потрібно знати, це те, що, стимулюючи природний процес оновлення вашої шкіри, ці зілля допомагають помітно зменшити ознаки старіння та пошкодження навколишнього середовища, завдяки чому ваша шкіра виглядає та почувається відновленою, регенерованою та оновленою. Ідеальне доповнення до вашої щоденної рутини, «The Cream» — це швидкопоглинаюча, невагома формула, яка ідеально підходить для нормального жирного типу шкіри, зберігаючи шкіру гладкою завдяки зволоженню та сяючою здоров’ям завдяки зміцнюючим соєвим бобам, гідролізованим білкам рису, заспокійливе алое віра та освітлююча аскорбінова кислота. Перероблений, щоб бути зручним для веганів (він більше не містить протизапальний бджолиний віск), але настільки ж розкішний, «The Rich Cream» є більш насиченою сумішшю, яка найкраще підходить для нормального та сухого типу шкіри. Поряд із вдосконаленим TFC8, він також містить інтенсивні зволожуючі олії аргани, авокадо та вечірньої примули, а також багаті омега-6 жирні кислоти та антиоксиданти для захисту вашої шкіри від вільних радикалів. Зверніть увагу, що ця формула являє собою емульсію води в маслі, яка може розшаровуватися, коли не використовується. Не бійся! Це не впливає на ефективність вашого новоспеченого крему.

Для досягнення оптимальних результатів наносьте на суху очищену шкіру вранці та ввечері. Щоб активувати запатентований TFC8®, Augustinus Bader рекомендує наступні кроки:

1. Масажними рухами нанесіть крем уздовж лінії щелепи

2. Проведіть від носа до вух і через лоб

3. Змахніть надлишки по щоках і шиї

Термін придатності до 07.2026

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?