Всі категорії
Додати товар

Антивіковий ліфтинг крем для очей на основі полінуклеотидів та поліпептидів usolab bio...

205 грн
Опис

Крем для шкіри навколо очей допомагає позбутися ознак вікових змін:

👉 живить і ущільнює шкіру,👉 розгладжує зморшки та заломи, 👉освітлює періорбітальну гіперпігментацію, 👉бореться з набряклістю і темними колами.
👉Допомагає зупинити стоншення та провисання шкіри в ділянці нижньої повіки, підтягує, 👉заповнює зморшки та наповнює шкіру сяйвом зсередини.

Активні компоненти:

✔️Екстракт центелли азіатської (35 %)- рослинний екстракт зі зволожуючими, заспокійливими, антибактеріальними та антиоксидантними властивостями. Прискорює процес загоєння ушкоджень і ран, усуває почервоніння та свербіння.
✔️Полінуклеотиди (PDRN) – потужний репарант та антиоксидант, з потужними гідратуючими властивостями, захищає шкіру від Уф-випромінювання, відновлює матрикс дерми. Стимулює природні фактори імунітету шкіри, нормалізує стан кровотоку та лімфотоку.
✔️Екстракт тремели (крижаний гриб) (10%) – є потужним антиоксидантом. Знешкоджує молекули вільних радикалів кисню та знижує шкідливий вплив окисного стресу, через який шкіра швидше старіє. Має імуностимулюючу якість і зміцнює місцевий імунітет шкірного покриву, зменшує зайву реактивність та чутливість шкіри.
✔️Пептидний комплекс – складається з 36 різних пептидів, які зменшують глибину та кількість наявних зморшок, підтягують шкіру та зміцнює контур обличчя, запобігати його обвисанню. Покращують колір і тон, підвищують опірність до численних факторів старіння, відновлюють пружність і еластичність, а також сприяють кращому проникненню інших компонентів у глибші шари епідермісу, що покращує гідратацію.
✔️Ніацинамід – має сильні освітлювальні властивості, вирівнює текстуру і забезпечує гладкість шкіри. Усуває постакне, рубці, пігментацію та інші проблемні плями.
✔️Пантенол (10%) – має протизапальний та заспокійливий ефект, відновлює шкірний покрив, підтримує вологу на оптимальному рівні.
Рослинні екстракти – знімають запалення, насичують вітамінами та вологою, захищають від вільних радикалів.
✔️Коензим Q10 (убіхінон) – потужний антиоксидант, підвищує еластичність, зменшує кількість зморшок і уповільнює процеси старіння. Освітлює та усуває дефіцит вологи, прискорює процеси відновлення та зміцнення епідермального матриксу.
✔️Аденозин – підвищує вироблення колагену, попереджаючи тим самим в’янення та стончення шкіри.

3 мл - 205 грн
5 мл - 330 грн
7 мл - 455 грн
10 мл - 645 грн
15 мл - 955 грн
20 мл - 1265 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 3мл
Класифікація:
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?