Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий крем-гель для обличчя з центелою iunik centella calming gel cream 1.5 ml...

20 грн
Опис

Крем для обличчя iUnik Centella Calming Gel Cream — освіжний заспокійливий крем, який поверне вашу шкіру до життя.

✨  Знімає запалення й подразнення, перешкоджає утворенню рубців під час вугрової висипки, розгладжує колоїдні рубці та шрами, перешкоджає втраті вологи.
✨  Згладжує зморшки, сприяє виробленню власного колагену та регенерації шкіри, усуває пігментацію, є потужним антиоксидантом.
✨ Ефективний під час куперозу, зміцнює кровоносні судини, покращує мікроциркуляцію, знімає почервоніння.
✨ Гель трохи знижує температуру шкіри, завдяки цьому шкіра заспокоюється після подразнення.

🌿 Крем 70% складається з води Центели Азіатської, 10% води чайного дерева та 6 видів капусти. Склад працює на інтенсивне зволоження, заспокоює висипки, завдяки антиоксидантам і поживним речовинам зміцнює шкіру. Основні активні компоненти:

• Ніацинамід і Аденозин роблять шкіру яскравішою та борються з ознаками старіння, освітлюють і борються з постакне та пігментацією.
• Екстракт центели в косметиці стимулює синтез колагену, посилює мікроциркуляцію крові в дермі, бореться з вільними радикалами, прискорює регенерацію клітин, згладжує зморшки, надає шкірі пружного, свіжого, підтягнутого вигляду. Також центела пом'якшує ознаки запалення під час екземи, псоріазу, інших шкірних захворювань, ефективно бореться проти багатьох бактерій, оскільки може розчиняти їх захисну оболонку. Центела азійська зміцнює стінки кровоносних судин, позбавляє куперозу.
• Вода чайного дерева має антибактеріальну, противірусну, протигрибкову дію, позбавляє акне та постакне, відновлює шкіру після пекучого сонця або сильних морозів, сприяє швидкій регенерації шкірного покриву.

✅ Склад не містить олій, що дає змогу крему легко та швидко вбиратися. Виробник вказує, що підходить для всіх типів шкіри. Особливо підходить для чутливої, проблемної та жирної шкіри. Також підходить шкірі з дерматитом або розацеа. Ефективно заспокоює проблемну шкіру.

➡ Спосіб застосування: нанесіть легкими масажними рухами на чисту шкіру як останній етап догляду.

❣️ Об'єм: 1,5 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?