Всі категорії
Додати товар

Зміцняючий крем з колагеном і лактобактерією medi-peel red licto collagen cream

600 грн
Опис

Зміцнений крем з колагеном і лактобактерією Medi-Peel Red Lacto Collagen Cream Щоб зробити шкіру міцнішою і міцнішою, відновити цілісність шкіри, вирівняти рельєф, прискорювати процес загоєння та оновлення. Глибоко зволожує, підтримує воднолідний баланс, усуває тусклість і вирівнює тон.

Крем стимулює синтез колагену та еластину, зміцнює волокна епідерміса і сповільнює шкідливі процеси. Підвищує тонус шкіри, перешкоджає зморщкам і шкірним залом, живить клітини вологою і не дозволяє обезводнення та дегідратації. Завдяки м’яко освітленню пігментних плям та постакне тон більш рівномірним, поліпшує колір обличчя і надає шкіри Природне сяйво.

До кремової текстури крему включено концентровані червоні капсули, які містять комплекс поживних речовин. Основним компонентом капсули є екстракт кореня фіолетового громеля — сильний антиоксидант, який зміцнює захисний бар’єр і збільшує імунітет шкіри.

Основні інгредієнти:

- Ферменти лактобактерій Завдяки природним мікрофлору шкіри поліпшуються колагени, завдяки чому шкіра стає міцнішою. Покращують колір обличчя, регулюють вироблення меланіну, освітлюють гіперпігментацію.
- SYN®-COLL (гліцерин, вода, трипептид-5) - потужний антирозрядний комплекс, що активно стимулює синтезу колагену і перешкоджає його руйнуванню. Поліпшує тургор, зменшує глибину мімічних та вікових зморщок, розгладжує рельєф і підтягує.
- Anti-Sebum P ( Екстракти сосни, в’яза, ослінніка, пуерарії) — це комплекс рослинних екстрактів, які придушують надмірну активність сальних залоз. Регулює себовиділення, нормалізує жирність шкіри, усуває жирний блиск.
- Комплекс амінокислот Він нормалізує вироблення колагену та еластини, розгладить шкіру і вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорових спалахів і пружності.
- Коллаген Відновлює структуру епідерміса зсередини, зміцнює стінки клітин, поліпшує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки і заломи.
- Ферменти біфідобактерій Відновлюють і зміцнюють захисний бар’єр шкіри, зміцнюють імунітет і регулюють обмін речовин.
- Фермент лактококків Вони прискорюють поділ клітин, зміцнюють волокна епідермісу, поліпшують текстуру шкіри. Покращує бар’єрні функції, підвищує імунітет, робить шкіру менш реактивною.
- Комплекс 3 гіалуронових кислот Проникають у глибокі шари епідермісу, активує клітини, утримується волога в шкірі. Він створює захисний шар, який не дає вологи випаруватися.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб використання: нанесіть крем в якості кінцевого етапу догляду.

50 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?