Всі категорії
Додати товар

Крем_микроэмульсия

631 грн
Опис

Мікроемульсія для контуру очей та губ усуває набряклість, купероз, покращує колір шкіри навколо очей шляхом активізації крово- та лімфообігу, зміцнюються капіляри. Екстракти пророщених зерен, багаті на білки, вітаміни і мікроелементи, сприяють омолодженню дерми. Рослинні масла допомагають глибокому зволоженню.

Регулярне використання мікроемульсії для контуру очей та губ “Рослинні пептиди” відновлює природний рівень зволоженості шкіри, необхідний для захисту від передчасного старіння, та забезпечує активний ліфтинг. Помітно зменшує дрібні зморшки та гусячі лапки, усуває набряки та темні кола під очима.

Кожен засіб враховує всі потреби шкіри:

Білково-вітамінне живлення

Захист клітин та активація факторів довголіття завдяки потужним антиоксидантам

Активізація лімфотоку

Унікальність рослинних пептидів, що входять до складу мікроемульсії, в порівнянні з білками і амінокислотами в тому, що їх молекули досить малі, тому мають швидку проникність, а структура пептиду за біохімічним складом досить складна, і завдяки цьому вона активно впливає на здатність клітин до регенерації. Регенерація клітин та тканин шкіри здійснюється через здатність рослинних пептидів швидко знаходити та розпізнавати місця їх руйнувань та ушкоджень, запускати відновлювальні процеси. Пептиди ніби «зшивають» мембранні клітини та клітини епідермісу, підвищуючи тонус шкіри та підтягуючи її.

До складу мікроемульсії також входять: коньяк маннан та хітозан, що забезпечують моментальне та тривале зволоження шкіри,

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
vikus9a
vikus9a
Супер-продавець
Апостолове
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?