Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Відновлювальний крем для обличчя з ноні celimax noni energy repair cream

875 грн
Опис

Активні інгредієнти: Екстракт ноні, Аденозин, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Жирна, Чутлива
Основна дія: Омолодження, Вирівнювання тону, Від зморшок, Поліпшення кольору обличчя, Відновлення
Об'єм: 50 мл
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+

Крем Noni Energy Repair Cream містить у своєму складі 55% екстракту ноні та збагачений 1% олії насіння ноні. Він заспокоює пошкоджену шкіру, має пом'якшувальну та загоювальну дію, забезпечуючи сяйво шкіри зсередини. Крім того, допомагає боротися з дрібними зморшками, підвищує еластичність.
Як активний інгредієнт — аденозин (0.04%) сприятливо впливає на виробництво колагену в клітинах. Крем захищає й заспокоює шкіру від зовнішніх дратівливих чинників довкілля. Гіпоалергенний, без штучних запашників із приємним освіжним запахом олії розмарину, підходить для чутливої шкіри обличчя.
Фрукт Ноні (лат. Моринда цитрусолінна) — це тропічна рослина, яка росте на Тихоокеанських островах. Суперфуд Ноні без перебільшення називають «Даром Богов», відомий як джерело натуральних антиоксидантів і понад 150 різновидів інших корисних елементів. За такі унікальні якості Ноні вже зайняв своє гідне призове місце в міжнародних рейтингах визнання здоров'я і краси в Європі та США.
Крем має м'яку текстуру, його легко наносити завдяки спеціальній формулі, яка підлаштовується під температуру шкіри обличчя. Вже після декількох днів використання ви відчуєте зміни, ваша шкіра з сухої та пошкодженої перетвориться на зволожену та сяйну.
Спосіб застосування: Для щоденного догляду досить маленької горошини крему. Якщо потрібен додатковий догляд, ваша шкіра дуже суха або подразнена, тоді можна використовувати крем як нічну маску. Нанесіть 3-4 обсяги щоденної дози та залиште на ніч.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження